Een nieuw jaar, nieuwe projecten. Ook bij FM rallymovies! Melvin en Marnick hebben deze winter niet stilgezeten en kunnen met trots enkele nieuwtjes presenteren.

FM logo 2016“Op 1 februari vieren we het 5-jarig bestaan van FM rallymovies. Een mooi moment om een grote aanpassing door te voeren” begint Marnick. “We hebben gekozen voor een nieuw logo waarin de “FM” nog meer gekenmerkt wordt, natuurlijk mag het FM-blauw daarbij niet ontbreken. We zijn dan ook zeer benieuwd naar de eerste reacties van onze trouwe kijkers.”

“Ook het kleine broertje van FM rallymovies, de FM rally APP blijft in 2016 actief. Het grote bezoekersaantal en de hoge downloadcijfers geven aan dat de vraag naar zo’n “verzamelpunt van info” vrij groot bleek. We willen het komende jaar nog meer hieraan werken zodat iedereen realtime de Belgische rally’s kan volgen van zowel uit zijn zetel als op de rallyproeven.” Weet Marnick te vertellen.

“We kunnen in 2016 ook terug het vertrouwen van enkele partners genieten.” Vertelt Melvin. “Met dank aan ConXion wordt de beeldkwaliteit terug naar een professioneler niveau getild door een nieuwe camera. Met de steun van zo’n partners blijft FM rallymovies telkens groeien.”
Chris Debyser: “De inzet en het enthousiasme dat jonge mensen aan de dag leggen juichen we toe. Zo wordt ook de rallysport verder op de kaart gezet in een meer en meer digitale wereld. ConXioN is als ICT firma tevreden met de return, dus is het een win/win partnership die we met plezier hebben verlengd voor 2016.”

KAMV
RallyTime animated

“In 2015 startte mijn vader ook met het filmen zodat we nog meer beelden langs het parcours kunnen maken. Met nog 5 onboardcameras om de teams aanboord te volgen, kunnen we spreken dat we helemaal klaar zijn om komend jaar terug het beste van onszelf te geven en ons doel nog meer na te streven: De rallyfan nog dichter bij de rally brengen!” Vertelt Melvin.

IMG_7107Een nieuw logo betekent ook nieuwe kledij. Hiervoor kunnen we zoals gewoonlijk rekenen op de steun en kunde van Tommy Textile Service. De nieuwe stickers werden bij Q-Nick Grafix gemaakt en zullen vanaf 2016 terug op verschillende (rally)wagens te zien zijn!

Verder danken we ook ClimaWest, Tricoo, Yprauto en Connectus voor het vertrouwen in FM rallymovies.” Besluit Melvin.

De nieuwe intro voor 2016 zal binnen een kleine maand online gaan. Vanaf dan schiet het rallyseizoen terug helemaal op gang! We kijken er samen naar uit om van 2016 terug een topjaar te maken!

RT1
RT2
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
BRC
Niels Reynvoet snelste in 49ste TAC Rally
BRC
Startvolgorde TAC Rally
X