Een Seat Ibiza. Twee broers. Plezier beleven in de rally sport kan ook met een ‘low budget’.

Trofee Brulez2015 was een leuk rally jaar

In 2015 werd de Seat Ibiza overgenomen van Filip Weyne. Nadat Filip er acht jaar plezier aan beleefd had, was het nu aan de broers Lieven en Frederik Brulez.

We zijn absoluut tevreden met de afloop van het seizoen 2015. We hebben de eerste plaats gehaald in onze klasse, divisie 1-2 klasse D, bij het PAK West-Vlaanderen en mijn broer Frederik Brulez de tweede plaats. En dit ons eerste seizoen met onze bescheiden Seat Ibiza, laat Lieven Brulez optekenen.

Hierbij dan ook onze dank aan het team VADA racing en onze sponsors Zakenkantoor Koen Verhaeghe in Zwevezele, EMPC in Moorslede, Metaalbedrijf Koen Vanneste in Oostrozebeke, Brandstoffen Toon in Izegem en krantenwinkel ’t Mozaïekske in Izegem.

Als je naar mijn leukste ervaring in 2015 vraagt… wanneer je met je broer kan rijden, rally na rally, afwisselend als piloot en co-piloot, dan is elke wedstrijd op zich leuk. Er ééntje uit halen, dan ga ik persoonlijk voor de Rallysprint van Oudenaarde.  Heel leuk parcours en mooie wedstrijd gereden, aldus Lieven Brulez. Minder leuk was dan de Rally van Staden. We hadden de eerste boucle goed ingezet en moesten dan opgeven met mechanische pech.

RT1
Stannic_animatie

 

Wat brengt 2016

opname zonder titel-6214Momenteel zijn we nog met enkele kandidaten sponsors aan het onderhandelen en zijn steeds geïnteresseerd in nieuwe kandidaten. We rijden ook in 2016 met de Seat Ibiza met wat kleine aanpassingen. Mits wat extra sponsoring misschien ook met een nieuwe look… dus alle sponsoring is welkom. Een nieuw project is voorlopig niet aan de orde. Tenzij we natuurlijk een zware tegenslag kennen maar laten we daar maar niet aan denken.

In 2016 rijden we enkele VAS wedstrijden en waarschijnlijk de ASAF wedstrijd in Doornik. Vergelijkbaar dus met ons programma van 2015.

We starten sowieso in de Rallysprint van Moorslede om onze sponsor EMPC uit Moorslede in de kijker te zetten. In totaal rijden we een 6 à 8 wedstrijden afhankelijk van het budget. We zijn namelijk ‘low budget’ rijders aldus Lieven Brulez.

 

We wensen jullie veel succes en vooral plezier in 2016.

BRC
VAS
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
X