Een Seat Ibiza. Twee broers. Plezier beleven in de rally sport kan ook met een ‘low budget’.

Trofee Brulez2015 was een leuk rally jaar

In 2015 werd de Seat Ibiza overgenomen van Filip Weyne. Nadat Filip er acht jaar plezier aan beleefd had, was het nu aan de broers Lieven en Frederik Brulez.

We zijn absoluut tevreden met de afloop van het seizoen 2015. We hebben de eerste plaats gehaald in onze klasse, divisie 1-2 klasse D, bij het PAK West-Vlaanderen en mijn broer Frederik Brulez de tweede plaats. En dit ons eerste seizoen met onze bescheiden Seat Ibiza, laat Lieven Brulez optekenen.

Hierbij dan ook onze dank aan het team VADA racing en onze sponsors Zakenkantoor Koen Verhaeghe in Zwevezele, EMPC in Moorslede, Metaalbedrijf Koen Vanneste in Oostrozebeke, Brandstoffen Toon in Izegem en krantenwinkel ’t Mozaïekske in Izegem.

Als je naar mijn leukste ervaring in 2015 vraagt… wanneer je met je broer kan rijden, rally na rally, afwisselend als piloot en co-piloot, dan is elke wedstrijd op zich leuk. Er ééntje uit halen, dan ga ik persoonlijk voor de Rallysprint van Oudenaarde.  Heel leuk parcours en mooie wedstrijd gereden, aldus Lieven Brulez. Minder leuk was dan de Rally van Staden. We hadden de eerste boucle goed ingezet en moesten dan opgeven met mechanische pech.

RT2
VAS

 

Wat brengt 2016

opname zonder titel-6214Momenteel zijn we nog met enkele kandidaten sponsors aan het onderhandelen en zijn steeds geïnteresseerd in nieuwe kandidaten. We rijden ook in 2016 met de Seat Ibiza met wat kleine aanpassingen. Mits wat extra sponsoring misschien ook met een nieuwe look… dus alle sponsoring is welkom. Een nieuw project is voorlopig niet aan de orde. Tenzij we natuurlijk een zware tegenslag kennen maar laten we daar maar niet aan denken.

In 2016 rijden we enkele VAS wedstrijden en waarschijnlijk de ASAF wedstrijd in Doornik. Vergelijkbaar dus met ons programma van 2015.

We starten sowieso in de Rallysprint van Moorslede om onze sponsor EMPC uit Moorslede in de kijker te zetten. In totaal rijden we een 6 à 8 wedstrijden afhankelijk van het budget. We zijn namelijk ‘low budget’ rijders aldus Lieven Brulez.

 

We wensen jullie veel succes en vooral plezier in 2016.

RT2
RT1
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
X