Ambitieus is deze jongen wel. En terecht… 2016 wordt een volgende stap in de prille rally carrière van Kjell Vandenberghe en Lisa De Deyne. En jullie kunnen daar je steentje aan bijdragen.

renault_twingoIn 2015 starten met een Saxo en het idee om een vijftal wedstrijden te rijden. Al vlug werd duidelijk dat het rally rijden zijn ding is. Dus besloten Kjell Vandenberghe en vriendin Lisa De Deyne om het volledig VAS kampioenschap te rijden in divisie 1-2. Het hoogtepunt in 2015 was ongetwijfeld de 1ste plaats in de klasse 2c en divisie 1-2 tijdens de Short Rally van Kasterlee. Uiteindelijk werd het kampioenschap afgesloten op een 3e plaats in divisie 1-2.

De Saxo werd verkocht. Velen vonden dit vreemd… die Saxo was toch een goede wagen. Ondertussen werd duidelijk waarom. Tijd om de volgende stap te zetten. Het Junior BRC kampioenschap. Om daar de strijd aan te gaan werd de Renault Twingo van Benoit Blaise gekocht. Geen slechte keuze… de wagen waarmee Andy Dewallef het Junior BRC won.

In 2016 starten Kjell Vandenberghe en Lisa De Deyne alvast in de Rally van Haspengouw. Bedoeling is om zo veel mogelijk wedstrijden te rijden. En als het even kan ook het Junior BRC kampioenschap te winnen. Dit alles kost natuurlijk veel geld. Men kan al rekenen op steun van Q-nick, Pistolettot en Dirobouw. Er wordt momenteel nog verder gezocht naar extra sponsors… maar ook jij kan je steentje bijdragen.

helmDe livery van de wagen blijft voorlopig geheim. Enkel over de decoratie van het dak kunnen we het volgende zeggen.  Er komt een groot Renault logo op. Dit Renault logo zal bestaan uit ongeveer 100 foto’s. En jij kan bepalen welke foto’s erop komen. Voor 25 euro kan je er een persoonlijke foto op laten plaatsen. Je bepaald er een klein beetje mee hoe de wagen er uit gaat zien en vooral, je steunt er een ambitieuze piloot mee.

VAS
Stannic

Alles ten huize Kjell Vandenberghe en Lisa De Deyne staat in het teken van de rally. Zo kreeg Lisa De Deyne bij kerst een mooie roze helm cadeau. Of dat de ‘pink’ lady reeds een bijpassende overall gevonden heeft is niet geweten.

 

Alvast veel succes toegewenst in 2016.

VAS
Stannic
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
X