rv_6uk_2016-689

Voor ons was het in Kortrijk de eerste kennismaking met de Opel Adam R2. We zijn zaterdag op het gemak gestart. Een nieuwe auto, in het donker en op een zeer glad parcours. We wilden we gewoon aan de finish komen want het zwaartepunt van de wedstrijd lag op zondag.

Op zondag zijn we met dezelfde ingesteldheid gestart. Rustig opbouwen en de auto leren kennen. We wisten dat het glad ging liggen en dat de eerste ronde was om te overleven en bij te leren. We startten meteen met een goed gevoel op zondag en konden dit heel de dag doortrekken.

Onze tijden waren beter dan verwacht en de auto werkte perfect. Voor het ingaan van de laatste ronde stonden we 18e algemeen en 3e in de klasse 3F. Het was heel de dag een leuke strijd in de klasse met Vermeire, Coulembier en Tommelein. Tegen Dolfen was er niemand opgewassen. Maar op de voorlaatste KP was het gedaan voor ons. De mechaniek van de Opel Adam begaf het en de wedstrijd was over.

BRC
VAS

Jammer zo dicht bij de finish maar dat is rally. Voor ons was het in ieder geval een topweekend dat we lang gaan onthouden. Hierbij wil ik ook nog eens onze sponsors bedanken die dit mogelijk hebben gemaakt en ook een dikke merci aan het team van J-Motorsport. Hopelijk tot in 2017.

Gilles & Emile

BRC
VAS
BRC
Rallye de Wallonie - Niels Reynvoet wint na een waanzinnig spannende finale
BRC
2WD Trophy - Vanton favoriet in Rallye de Wallonie
BRC
HBRC - Emile Tollet mikt op de dubbel in Rallye de Wallonie
BRC
Rallye de Wallonie - Vincent Verschueren: “Onze eigen wedstrijd rijden”
Rally van Wallonië - Thierry Schloesser op titeljacht in Divisie 2
BRC
JBRC - Rallye de Wallonie - Zware concurrentie voor leider Jonas Dewilde
BRC
Genummerde deelnemerslijst Rallye de Wallonie
BRC
Elke BRC Powerstage voortaan live op TV
BRC
Mooi deelnemersveld voor 41ste Rallye de Wallonie
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
X