Een opmerkelijke prestatie. Met deze woorden kunnen we het debuut van Emile Devos en Cédric Jacques in de COMTEX Ford Fiesta R2 best samenvatten. Een prestatie die veelbelovend is voor de toekomst.

Nog nooit eerder stonden Emile Devos en Cédric Jacques aan de start van een rally. Er werd dan ook met verbazing gekeken toen de eerste tijd binnenkwam bij COMTEX rallysport. En dit ondanks het uitvallen van de servo. Er zit duidelijk potentieel in dit team.

Het probleem met de servo kon niet opgelost worden tijdens de service. Dit weerhield hen echter niet om met het volste vertrouwen zich te mengen in de strijd bij de krachtigere R2’s. Op KP3 werd 30” straftijd opgelopen door een latere start na problemen met het bevestigen van gordels en ‘hans’. De motivatie was er niet minder om en er werd een tijd binnen de top 30 op de tabellen geschreven.

BRC
VAS

De wedstrijd werd dan ook zonder verdere problemen uitgereden en de COMTEX Ford Fiesta R2 was terug een toonbeeld van betrouwbaarheid dankzij serviceteam XLT. Het team finishte op een 41ste plaats algemeen en een 5de plaats bij de R2’s. Een veelbelovende prestatie. Zonder die 30 seconden straftijd zou het team nog enkele plaatsen hoger geëindigd zijn in het klassement.

Dank aan sponsors: COMTEX / Garage Devos & Dewanckel / Verzekeringen Steyaert / Ronny Steyaert accountants / Houthandel Decadt / Majestik / Copie Deleye. Teamkledij : Projob / Herock Workwear / Harvest / Printer / MTS safetyshoes

KAMV
RT1
BRC
Rallye de Wallonie - Niels Reynvoet wint na een waanzinnig spannende finale
BRC
2WD Trophy - Vanton favoriet in Rallye de Wallonie
BRC
HBRC - Emile Tollet mikt op de dubbel in Rallye de Wallonie
BRC
Rallye de Wallonie - Vincent Verschueren: “Onze eigen wedstrijd rijden”
Rally van Wallonië - Thierry Schloesser op titeljacht in Divisie 2
BRC
JBRC - Rallye de Wallonie - Zware concurrentie voor leider Jonas Dewilde
BRC
Genummerde deelnemerslijst Rallye de Wallonie
BRC
Elke BRC Powerstage voortaan live op TV
BRC
Mooi deelnemersveld voor 41ste Rallye de Wallonie
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
X