Een jaar nadat een bandenstapel onze hoop op de overwinning ontnam, winnen Thierry en ik de Rally van Zweden 2018 na een ongelooflijke wedstrijd. We zijn het derde niet-Scandinavische team dat hier kan winnen.

Deze keer was de sneeuw op de afspraak, van de eerste tot de laatste dag hadden we te maken met nog verraderlijker wegen. Om hier te winnen, dien je voortdurend snel te zijn, zonder alle risico’s te nemen. En dat is wat we gedaan hebben, door vanaf de eerste dag aan te vallen konden we ons verzekeren van een goede startpositie voor de dag nadien.

Een strategie die beloond werd, want we namen de leiding vanaf de derde proef om deze daarna niet meer af te staan.

KAMV
BRC

Op zaterdag slaagden we erin om uit te lopen op onze teamgenoot Andreas Mikkelsen en Craig Breen, die tevens een mooie wedstrijd reden, en dat ondanks een warm momentje tijdens de tiende chronorit!

Er resteerden nog 3 moeilijke proeven te rijden op zondag, maar ook daar, werkte het bij ons prima in de wagen en we konden zo onze eerste overwinning van het seizoen pakken, samen met 2 bonuspunten op de Powerstage… wat ons toeliet om de leiding te nemen in het kampioenschap. Het is een super positief resultaat voor het ganse team, wat nog maar eens een onberispelijk werk leverde!

We zijn ervan bewust dat deze eerste plaats wil zeggen dat we een nadelige startpositie zullen hebben tijdens de Rally van Mexico, maar dat maakt deel uit van het spel.

Dank jullie wel voor de ontelbare berichten van steun, het raakt me enorm, te weten dat jullie telkens met meer zijn die achter ons staan.

RallyTime animated
RT2
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
BRC
10de plaats voor Tom Boonen in Rallye de Wallonie
BRC
JBRC - Indrukwekkend debuut van Pierre-Manuel Brasseur in Rallye de Wallonie
BRC
Niels Reynvoet is de Michelin Star of the Weekend - Rallye de Wallonie
BRC
Rallye de Wallonie - Niels Reynvoet wint na een waanzinnig spannende finale
BRC
2WD Trophy - Vanton favoriet in Rallye de Wallonie
BRC
HBRC - Emile Tollet mikt op de dubbel in Rallye de Wallonie
BRC
Rallye de Wallonie - Vincent Verschueren: “Onze eigen wedstrijd rijden”
Rally van Wallonië - Thierry Schloesser op titeljacht in Divisie 2
BRC
JBRC - Rallye de Wallonie - Zware concurrentie voor leider Jonas Dewilde
X