Een kampioenschap staat er niet op het programma van Luc Schoenmakers en Eddy Verdrengh. Het is de bedoeling om met de Opel Ascona veel wedstrijden te rijden in het ASAF kampioenschap. Zo is het team reeds ingeschreven in de Rallye de Hannut.

“De focus gaat dit jaar vooral naar ASAF wedstrijden,” vertelt Eddy Verdrengh. “Vanaf dit jaar rijden de historics er evenveel KP’s als de moderne wagens. Iets wat we natuurlijk toejuichen. Starten doen we in de Rallye de Hannut. Daarna was het de bedoeling om van start te gaan in de Rallye des Ardennes. De organisatoren hebben echter laten weten dat deze wedstrijd dit jaar niet doorgaat.”

De Opel Ascona werd, na de laatste rally van vorig jaar, terug helemaal in orde gemaakt. Verder werden er deze winterstop geen veranderingen aangebracht. Of toch…

VAS
KAMV

“Na vorig seizoen, waar de laatste wedstrijd de Rally van Zuid-Limburg was, werd alles netjes opgepoetst en werden enkele nieuwe stickers van sponsors aangebracht. Momenteel zijn er nog budget gesprekken bezig, maar normaal blijven we de steun krijgen van Dakwerken Cauwenberghs uit Tremelo , Autos Kris uit Boortmeerbeek , Thierry Frit uit Wespelaar , Traiteur Joeri Pletinckx uit Kampenhout, Gevelrenovatie De Groote is dan weer een nieuwe sponser en voor de stickers krijgen we de steun van Van Calster Lettering uit Wespelaar en als laatste Containerdienst de Peppers uit Boortmeerbeek. Deze mensen wil ik dan ook danken voor de steun.”

Tot slot laat Eddy Verdrengh weten dat het Historic Rally Festival in Phillippeville en de Boucles Chevrotinne op het programma staan.

VAS
RallyTime animated
BRC
Rallye de Wallonie - Niels Reynvoet wint na een waanzinnig spannende finale
BRC
2WD Trophy - Vanton favoriet in Rallye de Wallonie
BRC
HBRC - Emile Tollet mikt op de dubbel in Rallye de Wallonie
BRC
Rallye de Wallonie - Vincent Verschueren: “Onze eigen wedstrijd rijden”
Rally van Wallonië - Thierry Schloesser op titeljacht in Divisie 2
BRC
JBRC - Rallye de Wallonie - Zware concurrentie voor leider Jonas Dewilde
BRC
Genummerde deelnemerslijst Rallye de Wallonie
BRC
Elke BRC Powerstage voortaan live op TV
BRC
Mooi deelnemersveld voor 41ste Rallye de Wallonie
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
X