DieterDescamps

“2 weken terug de heb ik de Sezoensrally gelezen voor Laurent Valepin,” vertelt Dieter. “Vrijdag was het weer wat twijfelachtig, maar zaterdag is het toch droog gebleven. Dus hebben we heel wat maaskiezelstof laten opwaaien. Het was even wennen aan de remkracht van de Golf, maar dat werd rap omgezet in de nota’s zoals “gros frein tard”. Kortom, we hebben ons geamuseerd en konden zelfs met een mooi resultaat huiswaarts keren. 15de algemeen en in NCE11 klasse en groepswinst.”

“En toen begonnen de temperaturen op te lopen in aanloop naar de ORC rally. Xavier Beel heeft daar meteen het tempo hoog gehouden in de Subaru Impreza. De volgende rondes hebben we moeten vechten om er nog enkele seconden af te doen. Onze ambitie was top 10, maar dat hebben we net niet gehaald. We eindigden op de 11de plaats algemeen bij de moderne. Door het gladde wegdek hebben we hier en daar een seconde laten liggen. En op dit niveau wordt dat meteen afgestraft. Ik wil vooral de waterdragers bedanken want temperaturen liepen hoog op in de wagen.”

“Nu een weekendje geen rally. Het weekend erna terug knallen in Wervik waar ik met Franky Lheureux zijn thuisrally mag lezen in een Saxo. Opnieuw een weekendje fun maken, hopelijk bij normale temperaturen.”

RallyTime animated
BRC

“Een dikke merci aan iedereen die dit mogelijk maakt. Want zonder jullie steun zou ik deze droom niet kunnen verwezenlijken.”

VAS
RT2
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
BRC
10de plaats voor Tom Boonen in Rallye de Wallonie
BRC
JBRC - Indrukwekkend debuut van Pierre-Manuel Brasseur in Rallye de Wallonie
BRC
Niels Reynvoet is de Michelin Star of the Weekend - Rallye de Wallonie
BRC
Rallye de Wallonie - Niels Reynvoet wint na een waanzinnig spannende finale
BRC
2WD Trophy - Vanton favoriet in Rallye de Wallonie
BRC
HBRC - Emile Tollet mikt op de dubbel in Rallye de Wallonie
BRC
Rallye de Wallonie - Vincent Verschueren: “Onze eigen wedstrijd rijden”
Rally van Wallonië - Thierry Schloesser op titeljacht in Divisie 2
BRC
JBRC - Rallye de Wallonie - Zware concurrentie voor leider Jonas Dewilde
X