Met een mooie 5de plaats in de Short Rally van Moorslede, waar hij enkel de toppers in een R5 voor zich moest dulden, leek het een mooi seizoen te worden voor Brecht Hoorne en zijn nieuwe wagen. Het werd echter een jaar met ups en downs.

“Wat eerder dan voorzien vatten we de winterstop aan en blikken we nog even kort terug op 2022. We moeten eerlijk zijn en durven zeggen dat het eerste jaar met de nieuwe wagen met wisselend succes was. Met enkele heel sterke resultaten kunnen we besluiten dat de wagen de snelheid heeft waar we op gehoopt hadden! Ook het publiek was bijzonder enthousiast en ook dit blijft toch een grote drijfveer om door te zetten,” aldus Brecht.

“Anderzijds moesten we ook enkele maal vroeger naar de kant dan voorzien, met als dieptepunt de motorbreuk al vroeg in het seizoen. Mentaal en vooral financieel een serieuze opdoffer, maar we vonden een oplossing en konden toch ons seizoen verder zetten. Tijdens de laatste wedstrijden begon de achtertrein plots zijn kuren te krijgen. Een punt dat we deze winter zullen aanpakken om ons met de opgedane ervaring helemaal scherp te zetten voor 2023!

Stannic
63ste OVV

Tot slot willen we zeker onze partners nog eens extra bedanken. Iedereen bleef heel het seizoen achter ons staan, ook tijdens de moeilijkere momenten. Het is heel fijn om met dergelijke mensen te kunnen verder bouwen aan de toekomst!

Personen/Bedrijven die in ons geloven en willen meebouwen aan de toekomst kunnen geheel vrijblijvend contact opnemen met Brecht Hoorne of met Kenny Deroo om de mogelijkheden te bekijken!”

Stannic_animatie
BRC
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
X