Met een mooie 5de plaats in de Short Rally van Moorslede, waar hij enkel de toppers in een R5 voor zich moest dulden, leek het een mooi seizoen te worden voor Brecht Hoorne en zijn nieuwe wagen. Het werd echter een jaar met ups en downs.

“Wat eerder dan voorzien vatten we de winterstop aan en blikken we nog even kort terug op 2022. We moeten eerlijk zijn en durven zeggen dat het eerste jaar met de nieuwe wagen met wisselend succes was. Met enkele heel sterke resultaten kunnen we besluiten dat de wagen de snelheid heeft waar we op gehoopt hadden! Ook het publiek was bijzonder enthousiast en ook dit blijft toch een grote drijfveer om door te zetten,” aldus Brecht.

“Anderzijds moesten we ook enkele maal vroeger naar de kant dan voorzien, met als dieptepunt de motorbreuk al vroeg in het seizoen. Mentaal en vooral financieel een serieuze opdoffer, maar we vonden een oplossing en konden toch ons seizoen verder zetten. Tijdens de laatste wedstrijden begon de achtertrein plots zijn kuren te krijgen. Een punt dat we deze winter zullen aanpakken om ons met de opgedane ervaring helemaal scherp te zetten voor 2023!

RT1
RT2

Tot slot willen we zeker onze partners nog eens extra bedanken. Iedereen bleef heel het seizoen achter ons staan, ook tijdens de moeilijkere momenten. Het is heel fijn om met dergelijke mensen te kunnen verder bouwen aan de toekomst!

Personen/Bedrijven die in ons geloven en willen meebouwen aan de toekomst kunnen geheel vrijblijvend contact opnemen met Brecht Hoorne of met Kenny Deroo om de mogelijkheden te bekijken!”

BRC
RT2
Spektakel verzekerd in 55ste Rallye de Hannut
BRC
Michelin en Kronos Tyres zijn klaar voor het Kroon-Oil BRC 2024
BRC
Tom Boonen klaar voor volgend hoofdstuk in zijn rallycarrière.
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
X