Met een mooie 5de plaats in de Short Rally van Moorslede, waar hij enkel de toppers in een R5 voor zich moest dulden, leek het een mooi seizoen te worden voor Brecht Hoorne en zijn nieuwe wagen. Het werd echter een jaar met ups en downs.

“Wat eerder dan voorzien vatten we de winterstop aan en blikken we nog even kort terug op 2022. We moeten eerlijk zijn en durven zeggen dat het eerste jaar met de nieuwe wagen met wisselend succes was. Met enkele heel sterke resultaten kunnen we besluiten dat de wagen de snelheid heeft waar we op gehoopt hadden! Ook het publiek was bijzonder enthousiast en ook dit blijft toch een grote drijfveer om door te zetten,” aldus Brecht.

“Anderzijds moesten we ook enkele maal vroeger naar de kant dan voorzien, met als dieptepunt de motorbreuk al vroeg in het seizoen. Mentaal en vooral financieel een serieuze opdoffer, maar we vonden een oplossing en konden toch ons seizoen verder zetten. Tijdens de laatste wedstrijden begon de achtertrein plots zijn kuren te krijgen. Een punt dat we deze winter zullen aanpakken om ons met de opgedane ervaring helemaal scherp te zetten voor 2023!

VAS
RallyTime animated

Tot slot willen we zeker onze partners nog eens extra bedanken. Iedereen bleef heel het seizoen achter ons staan, ook tijdens de moeilijkere momenten. Het is heel fijn om met dergelijke mensen te kunnen verder bouwen aan de toekomst!

Personen/Bedrijven die in ons geloven en willen meebouwen aan de toekomst kunnen geheel vrijblijvend contact opnemen met Brecht Hoorne of met Kenny Deroo om de mogelijkheden te bekijken!”

RT2
RallyTime animated
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X