Organisator DG Sport had het al beloofd: tijdens de Spa Rally 2022, finale van het Kroon-Oil Belgian Rally Championship, zal er menig een verrassing en vernieuwing te noteren vallen! Op vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 december zullen het podium, de tent, het servicepark en de VIP-ruimte net zoals in het verleden in het centrum van het kuuroord worden geplaatst, een centrum dat voor de gelegenheid helemaal voor het verkeer zal afgesloten zijn…

“Het moet er in de eerste plaats gezellig aan toe gaan”, stelt Christian Jupsin in naam van DG Sport. “Tijdens de afgelopen edities zorgde de Spa Rally voor heel wat plezante initiatieven, maar om zijn naam echt eer aan te doen, moest het evenement terug naar het centrum van de stad. Ik wil trouwens de overheid van Spa van harte bedanken om deze terugkeer mogelijk te maken.”

Even concreet: het podium van de Spa Rally 2022 wordt op de Place Royale neergepoot, terwijl het servicepark zowel op de Place de l’Hôtel de Ville als in het hele stadscentrum zal terug te vinden zijn. Omdat de hoofdrolspelers van het evenement zo in elkaars omgeving zullen vertoeven, kan het publiek uiteraard van team naar team wandelen, en tegelijk van de geneugten van het centrum van Spa genieten. Ook de VIP-ruimte, altijd druk bezocht, wordt nog meer in de verf gezet, en krijgt opnieuw zijn plaats in het hartje van het evenement…

RT1
VAS

Net voor de feestelijke eindejaar periode zal Spa dus opnieuw synoniem staan voor een populair evenement waar door allen en iedereen reikhalzend naar uitgekeken wordt.

En uiteraard verdient zo een uitzonderlijk evenement ook een deelnemerslijst van hetzelfde hoge niveau. DG Sport wil dan ook nu al van de gelegenheid gebruik maken om te onthullen dat drie van de hoofdrolspelers van het Kroon-Oil BRC 2022 hun aanwezigheid al hebben bevestigd: Stéphane Lefebvre, Gino Bux en Grégoire Munster zullen van de partij zijn. “Waarvoor onze dank”, vervolgt Christian Jupsin. “Alle elementen zijn zo aanwezig om van de Spa Rally 2022 het ultieme grootse automobielfeest van het jaar te maken.”

Het aftellen kan beginnen…

BRC
KAMV
Rallyliefhebbers kunnen hun hart weer ophalen in Trois-Ponts
BRC
TAC Rally - Boeiende affiche in de maak
VAS
Verslag Short Rally van Moorslede 2024
VAS
Debackere en Degryse domineren Short Rally van Moorslede
BRC
Miclotte-T'Joen vanaf TAC Rally in het BRC
BRC
2WD Trophy voor Delvigne met Nissan Micra in Rallye des Ardennes
BRC
Jonas Dewilde leider in het Kroon-Oil BRC Divisie 2
BRC
Jos Verstappen wint de 70ste Rallye des Ardennes
BRC
Rallye des Ardennes - Verstappen neemt de leiding na de opgave van Rouard
BRC
Rallye des Ardennes - Rouard neemt de beste start
X