Charles Munster en Pascaud Loris (Opel Corsa Rally4) ontbrak het een groot deel van de wedstrijd aan vertrouwen door de combinatie van constant wisselende weersomstandigheden en het gebrek aan grip. En toch eindigde Munster tweede in de Stellantis Cup en was hij derde in het Junior BRC.

Eén week na de Terre de Lozère moest Charles Munster de switch maken van gravel naar asfalt. De eerste regen sinds enkele weken zorgde ervoor dat de grip constant veranderde. “Die regen was niet goed voor het vertrouwen. De klassementsritten lagen er een pak moeilijker bij, boden weinig grip waardoor ik geen vertrouwen had in de wagen. De moeilijke omstandigheden zorgden er wel voor dat we op zoek gingen naar oplossingen. Eigenlijk hebben we dat de ganse wedstrijd lang gedaan. Rustig blijven, mijn eigen rally rijden en mijn hoofd niet op hol laten brengen door de omstandigheden. Leuk is anders, maar dit hoort ook bij het leerproces dat ik doormaak. Het zoeken naar een betere afstelling loonde. Naar het einde toe ging het beter en als je het eindresultaat objectief bekijkt dan was het eigenlijk een goede rally. Ik eindig tweede in de Stellantis Cup en derde in het Junior BRC waardoor ik in beide kampioenschappen veel punten scoor en in de stand flink wat progressie maak.”

63ste OVV
KAMV

63ste OVV
RT2
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X