Er schijnt licht aan het einde van de tunnel. De COVID-19 cijfers laten ons toe om de teugels wat losser te laten. We mogen dan ook opnieuw dromen van brullende motoren en gierende banden. Dromen van het afwerken van Clio 2 Rally Challenge seizoen 2020.

De vorige wedstrijd dateert al van september 2020. Met het Criterium Jean-Louis Dumont, in de buurt van Waremme, werd toen pas de tweede wedstrijd van seizoen 2020 afgewerkt. In overleg met de deelnemende teams besloot de organisator van de Clio 2 Rally Challenge om seizoen 2020 verder te zetten in 2021.

KAMV
RT2

De eerstvolgende wedstrijd op de Clio 2 Rally Challenge kalender, de Monteberg Rally, staat geprogrammeerd op 27 juni.  Het seizoen 2020 wordt afgesloten met de Rally van Staden die dit jaar verreden wordt op 8 augustus.

Daar we pas halfweg seizoen 2020 zijn, is de titelstrijd nog helemaal open. Het kan nog alle kanten op. De voorlopige rangschikking ziet er als volg uit:

  1. Nico Rogiers – 45 ptn
  2. Aaron Duville – 40 ptn
  3. Christiaan Spelmans – 20 ptn
  4. Erwin Mombaerts – 17,50 ptn
  5. David Conard – 15 ptn
  6. Wim Van Brussel – 10 ptn

Het wordt nog een druk jaar voor de Clio 2 Rally Challenge. Enkele weken na het afsluiten van seizoen 2020 staat de opener van seizoen 2021 op het programma. We kunnen al meegeven dat we het seizoen 2021 starten met de Short Rally Kasterlee. Meer info later.

Het reglement en het inschrijvingsformulier voor de Clio 2 Rally Challenge 2021 zullen binnenkort gepubliceerd worden op de website http://www.clio2rallychallenge.be

63ste OVV
VAS
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
X