Er schijnt licht aan het einde van de tunnel. De COVID-19 cijfers laten ons toe om de teugels wat losser te laten. We mogen dan ook opnieuw dromen van brullende motoren en gierende banden. Dromen van het afwerken van Clio 2 Rally Challenge seizoen 2020.

De vorige wedstrijd dateert al van september 2020. Met het Criterium Jean-Louis Dumont, in de buurt van Waremme, werd toen pas de tweede wedstrijd van seizoen 2020 afgewerkt. In overleg met de deelnemende teams besloot de organisator van de Clio 2 Rally Challenge om seizoen 2020 verder te zetten in 2021.

RallyTime animated
BRC

De eerstvolgende wedstrijd op de Clio 2 Rally Challenge kalender, de Monteberg Rally, staat geprogrammeerd op 27 juni.  Het seizoen 2020 wordt afgesloten met de Rally van Staden die dit jaar verreden wordt op 8 augustus.

Daar we pas halfweg seizoen 2020 zijn, is de titelstrijd nog helemaal open. Het kan nog alle kanten op. De voorlopige rangschikking ziet er als volg uit:

  1. Nico Rogiers – 45 ptn
  2. Aaron Duville – 40 ptn
  3. Christiaan Spelmans – 20 ptn
  4. Erwin Mombaerts – 17,50 ptn
  5. David Conard – 15 ptn
  6. Wim Van Brussel – 10 ptn

Het wordt nog een druk jaar voor de Clio 2 Rally Challenge. Enkele weken na het afsluiten van seizoen 2020 staat de opener van seizoen 2021 op het programma. We kunnen al meegeven dat we het seizoen 2021 starten met de Short Rally Kasterlee. Meer info later.

Het reglement en het inschrijvingsformulier voor de Clio 2 Rally Challenge 2021 zullen binnenkort gepubliceerd worden op de website http://www.clio2rallychallenge.be

RT1
KAMV
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X