Er schijnt licht aan het einde van de tunnel. De COVID-19 cijfers laten ons toe om de teugels wat losser te laten. We mogen dan ook opnieuw dromen van brullende motoren en gierende banden. Dromen van het afwerken van Clio 2 Rally Challenge seizoen 2020.

De vorige wedstrijd dateert al van september 2020. Met het Criterium Jean-Louis Dumont, in de buurt van Waremme, werd toen pas de tweede wedstrijd van seizoen 2020 afgewerkt. In overleg met de deelnemende teams besloot de organisator van de Clio 2 Rally Challenge om seizoen 2020 verder te zetten in 2021.

BRC
VAS

De eerstvolgende wedstrijd op de Clio 2 Rally Challenge kalender, de Monteberg Rally, staat geprogrammeerd op 27 juni.  Het seizoen 2020 wordt afgesloten met de Rally van Staden die dit jaar verreden wordt op 8 augustus.

Daar we pas halfweg seizoen 2020 zijn, is de titelstrijd nog helemaal open. Het kan nog alle kanten op. De voorlopige rangschikking ziet er als volg uit:

  1. Nico Rogiers – 45 ptn
  2. Aaron Duville – 40 ptn
  3. Christiaan Spelmans – 20 ptn
  4. Erwin Mombaerts – 17,50 ptn
  5. David Conard – 15 ptn
  6. Wim Van Brussel – 10 ptn

Het wordt nog een druk jaar voor de Clio 2 Rally Challenge. Enkele weken na het afsluiten van seizoen 2020 staat de opener van seizoen 2021 op het programma. We kunnen al meegeven dat we het seizoen 2021 starten met de Short Rally Kasterlee. Meer info later.

Het reglement en het inschrijvingsformulier voor de Clio 2 Rally Challenge 2021 zullen binnenkort gepubliceerd worden op de website http://www.clio2rallychallenge.be

RT2
RallyTime animated
BRC
HBRC - Emile Tollet mikt op de dubbel in Rallye de Wallonie
BRC
Rallye de Wallonie - Vincent Verschueren: “Onze eigen wedstrijd rijden”
Rally van Wallonië - Thierry Schloesser op titeljacht in Divisie 2
BRC
JBRC - Rallye de Wallonie - Zware concurrentie voor leider Jonas Dewilde
BRC
Genummerde deelnemerslijst Rallye de Wallonie
BRC
Elke BRC Powerstage voortaan live op TV
BRC
Mooi deelnemersveld voor 41ste Rallye de Wallonie
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
X