Een passie voor autosport, een passie voor rally. Een passie die gedeeld wordt door Mario Leys, Ives Paternotte en Eddy Verdrengh. Drie mannen die regelmatig plaatsnemen in het rechterzitje. Drie mannen die wat extra willen doen voor hun geliefkoosde sport. Vandaar dat ze samen Safety Club Midden Brabant hebben opgericht.

Veiligheid staat hoog in het vaandel bij de autosport. Om deze te kunnen garanderen doen organisatoren van autosportwedstrijden beroep op vrijwilligers. Vrijwilligers die instaan voor de veiligheid van zowel de piloten als van de toeschouwers. Zonder hen geen wedstrijden. Het is voor de organisatoren van de wedstrijden steeds een hele klus om voldoende mensen te vinden.

KAMV
VAS

“En hierbij willen wij een handje helpen”, vertelt ondervoorzitter Eddy Verdrengh. “Met Safety Club Midden Brabant zullen we werkzaam zijn in binnen- en buitenlandse wedstrijden. Organisatoren kunnen ons contacteren om van onze diensten gebruik te maken.”

Volgende wedstrijden staan momenteel op de kalender van SCMB:

  • TAC Rally
  • WRC Ypres Rally
  • Haspengouwslalom
  • Short Rally Kasterlee
  • Sezoensrally

“Momenteel telt onze club twaalf actieve en een steunend lid. Heb je interesse om je bij ons aan te sluiten of heb je andere vragen, neem dan contact met ons op. Onze contactgegevens kan je vinden op onze facebook pagina of op onze website,” aldus Eddy.

https://www.facebook.com/safetyclubmiddenbrabant/

Website Safety Club Midden Brabant

VAS
KAMV
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X