Een passie voor autosport, een passie voor rally. Een passie die gedeeld wordt door Mario Leys, Ives Paternotte en Eddy Verdrengh. Drie mannen die regelmatig plaatsnemen in het rechterzitje. Drie mannen die wat extra willen doen voor hun geliefkoosde sport. Vandaar dat ze samen Safety Club Midden Brabant hebben opgericht.

Veiligheid staat hoog in het vaandel bij de autosport. Om deze te kunnen garanderen doen organisatoren van autosportwedstrijden beroep op vrijwilligers. Vrijwilligers die instaan voor de veiligheid van zowel de piloten als van de toeschouwers. Zonder hen geen wedstrijden. Het is voor de organisatoren van de wedstrijden steeds een hele klus om voldoende mensen te vinden.

“En hierbij willen wij een handje helpen”, vertelt ondervoorzitter Eddy Verdrengh. “Met Safety Club Midden Brabant zullen we werkzaam zijn in binnen- en buitenlandse wedstrijden. Organisatoren kunnen ons contacteren om van onze diensten gebruik te maken.”

RT1
RT2

Volgende wedstrijden staan momenteel op de kalender van SCMB:

  • TAC Rally
  • WRC Ypres Rally
  • Haspengouwslalom
  • Short Rally Kasterlee
  • Sezoensrally

“Momenteel telt onze club twaalf actieve en een steunend lid. Heb je interesse om je bij ons aan te sluiten of heb je andere vragen, neem dan contact met ons op. Onze contactgegevens kan je vinden op onze facebook pagina of op onze website,” aldus Eddy.

https://www.facebook.com/safetyclubmiddenbrabant/

Website Safety Club Midden Brabant

BRC
RallyTime animated
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X