Een passie voor autosport, een passie voor rally. Een passie die gedeeld wordt door Mario Leys, Ives Paternotte en Eddy Verdrengh. Drie mannen die regelmatig plaatsnemen in het rechterzitje. Drie mannen die wat extra willen doen voor hun geliefkoosde sport. Vandaar dat ze samen Safety Club Midden Brabant hebben opgericht.

Veiligheid staat hoog in het vaandel bij de autosport. Om deze te kunnen garanderen doen organisatoren van autosportwedstrijden beroep op vrijwilligers. Vrijwilligers die instaan voor de veiligheid van zowel de piloten als van de toeschouwers. Zonder hen geen wedstrijden. Het is voor de organisatoren van de wedstrijden steeds een hele klus om voldoende mensen te vinden.

“En hierbij willen wij een handje helpen”, vertelt ondervoorzitter Eddy Verdrengh. “Met Safety Club Midden Brabant zullen we werkzaam zijn in binnen- en buitenlandse wedstrijden. Organisatoren kunnen ons contacteren om van onze diensten gebruik te maken.”

BRC
RT1

Volgende wedstrijden staan momenteel op de kalender van SCMB:

  • TAC Rally
  • WRC Ypres Rally
  • Haspengouwslalom
  • Short Rally Kasterlee
  • Sezoensrally

“Momenteel telt onze club twaalf actieve en een steunend lid. Heb je interesse om je bij ons aan te sluiten of heb je andere vragen, neem dan contact met ons op. Onze contactgegevens kan je vinden op onze facebook pagina of op onze website,” aldus Eddy.

https://www.facebook.com/safetyclubmiddenbrabant/

Website Safety Club Midden Brabant

VAS
RallyTime animated
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
BRC
Niels Reynvoet snelste in 49ste TAC Rally
X