Een passie voor autosport, een passie voor rally. Een passie die gedeeld wordt door Mario Leys, Ives Paternotte en Eddy Verdrengh. Drie mannen die regelmatig plaatsnemen in het rechterzitje. Drie mannen die wat extra willen doen voor hun geliefkoosde sport. Vandaar dat ze samen Safety Club Midden Brabant hebben opgericht.

Veiligheid staat hoog in het vaandel bij de autosport. Om deze te kunnen garanderen doen organisatoren van autosportwedstrijden beroep op vrijwilligers. Vrijwilligers die instaan voor de veiligheid van zowel de piloten als van de toeschouwers. Zonder hen geen wedstrijden. Het is voor de organisatoren van de wedstrijden steeds een hele klus om voldoende mensen te vinden.

“En hierbij willen wij een handje helpen”, vertelt ondervoorzitter Eddy Verdrengh. “Met Safety Club Midden Brabant zullen we werkzaam zijn in binnen- en buitenlandse wedstrijden. Organisatoren kunnen ons contacteren om van onze diensten gebruik te maken.”

RallyTime animated
Stannic_animatie

Volgende wedstrijden staan momenteel op de kalender van SCMB:

  • TAC Rally
  • WRC Ypres Rally
  • Haspengouwslalom
  • Short Rally Kasterlee
  • Sezoensrally

“Momenteel telt onze club twaalf actieve en een steunend lid. Heb je interesse om je bij ons aan te sluiten of heb je andere vragen, neem dan contact met ons op. Onze contactgegevens kan je vinden op onze facebook pagina of op onze website,” aldus Eddy.

https://www.facebook.com/safetyclubmiddenbrabant/

Website Safety Club Midden Brabant

RT2
Stannic_animatie
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X