Na heel wat overleg heeft RT Titanic Kasterlee vzw besloten om de Short Rally van Kasterlee en de bijhorende Regularity van Kasterlee te annuleren.

Het is niet realistisch om de Short Rally en de Regularity te organiseren dit jaar. Normaal zijn we nu volop bezig met de voorbereidingen. Veiligheidsboek, veiligheidskeuringen… en in de volgende weken zouden er ook overlegmomenten met gemeente, provincie, hulpdiensten etc. zijn. Wij realiseren ons dat we deze mensen daar momenteel niet mee kunnen belasten. Zij hebben nu meer dringende en belangrijkere zaken af te handelen. De interne vergaderingen met onze medewerkers zijn ook voor onbepaalde tijd geannuleerd.

BRC
RT1

Ook weten we niet hoe het de komende weken, maanden zal evolueren. Wij zitten met een internationaal deelnemersveld en niet elk land treft dezelfde maatregelingen. Wij willen onze omwoners, medewerkers en deelnemers ten volle beschermen. Bijkomend behoort het grootste deel van de omwoners tot de risicogroep. Wij willen ze dan dit jaar niet nog een extra weekend aan huis kluisteren.

Omdat er momenteel praktisch nog geen organisatorische kosten gemaakt zijn was het nu het moment om de knoop door te hakken. In ieder geval willen we terug inrichten op 28 & 29 augustus 2021.

Door onze annulatie kan eventueel een inrichter die reeds kosten gemaakt heeft en verplicht moest annuleren eenmalig uitwijken naar het laatste weekend van augustus.

Bestuur RT Titanic.

KAMV
BRC
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X