Na heel wat overleg heeft RT Titanic Kasterlee vzw besloten om de Short Rally van Kasterlee en de bijhorende Regularity van Kasterlee te annuleren.

Het is niet realistisch om de Short Rally en de Regularity te organiseren dit jaar. Normaal zijn we nu volop bezig met de voorbereidingen. Veiligheidsboek, veiligheidskeuringen… en in de volgende weken zouden er ook overlegmomenten met gemeente, provincie, hulpdiensten etc. zijn. Wij realiseren ons dat we deze mensen daar momenteel niet mee kunnen belasten. Zij hebben nu meer dringende en belangrijkere zaken af te handelen. De interne vergaderingen met onze medewerkers zijn ook voor onbepaalde tijd geannuleerd.

Ook weten we niet hoe het de komende weken, maanden zal evolueren. Wij zitten met een internationaal deelnemersveld en niet elk land treft dezelfde maatregelingen. Wij willen onze omwoners, medewerkers en deelnemers ten volle beschermen. Bijkomend behoort het grootste deel van de omwoners tot de risicogroep. Wij willen ze dan dit jaar niet nog een extra weekend aan huis kluisteren.

BRC
VAS

Omdat er momenteel praktisch nog geen organisatorische kosten gemaakt zijn was het nu het moment om de knoop door te hakken. In ieder geval willen we terug inrichten op 28 & 29 augustus 2021.

Door onze annulatie kan eventueel een inrichter die reeds kosten gemaakt heeft en verplicht moest annuleren eenmalig uitwijken naar het laatste weekend van augustus.

Bestuur RT Titanic.

BRC
RallyTime animated
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X