Na heel wat overleg heeft RT Titanic Kasterlee vzw besloten om de Short Rally van Kasterlee en de bijhorende Regularity van Kasterlee te annuleren.

Het is niet realistisch om de Short Rally en de Regularity te organiseren dit jaar. Normaal zijn we nu volop bezig met de voorbereidingen. Veiligheidsboek, veiligheidskeuringen… en in de volgende weken zouden er ook overlegmomenten met gemeente, provincie, hulpdiensten etc. zijn. Wij realiseren ons dat we deze mensen daar momenteel niet mee kunnen belasten. Zij hebben nu meer dringende en belangrijkere zaken af te handelen. De interne vergaderingen met onze medewerkers zijn ook voor onbepaalde tijd geannuleerd.

Ook weten we niet hoe het de komende weken, maanden zal evolueren. Wij zitten met een internationaal deelnemersveld en niet elk land treft dezelfde maatregelingen. Wij willen onze omwoners, medewerkers en deelnemers ten volle beschermen. Bijkomend behoort het grootste deel van de omwoners tot de risicogroep. Wij willen ze dan dit jaar niet nog een extra weekend aan huis kluisteren.

RallyTime animated
VAS

Omdat er momenteel praktisch nog geen organisatorische kosten gemaakt zijn was het nu het moment om de knoop door te hakken. In ieder geval willen we terug inrichten op 28 & 29 augustus 2021.

Door onze annulatie kan eventueel een inrichter die reeds kosten gemaakt heeft en verplicht moest annuleren eenmalig uitwijken naar het laatste weekend van augustus.

Bestuur RT Titanic.

63ste OVV
KAMV
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X