Na heel wat overleg heeft RT Titanic Kasterlee vzw besloten om de Short Rally van Kasterlee en de bijhorende Regularity van Kasterlee te annuleren.

Het is niet realistisch om de Short Rally en de Regularity te organiseren dit jaar. Normaal zijn we nu volop bezig met de voorbereidingen. Veiligheidsboek, veiligheidskeuringen… en in de volgende weken zouden er ook overlegmomenten met gemeente, provincie, hulpdiensten etc. zijn. Wij realiseren ons dat we deze mensen daar momenteel niet mee kunnen belasten. Zij hebben nu meer dringende en belangrijkere zaken af te handelen. De interne vergaderingen met onze medewerkers zijn ook voor onbepaalde tijd geannuleerd.

Ook weten we niet hoe het de komende weken, maanden zal evolueren. Wij zitten met een internationaal deelnemersveld en niet elk land treft dezelfde maatregelingen. Wij willen onze omwoners, medewerkers en deelnemers ten volle beschermen. Bijkomend behoort het grootste deel van de omwoners tot de risicogroep. Wij willen ze dan dit jaar niet nog een extra weekend aan huis kluisteren.

KAMV
BRC

Omdat er momenteel praktisch nog geen organisatorische kosten gemaakt zijn was het nu het moment om de knoop door te hakken. In ieder geval willen we terug inrichten op 28 & 29 augustus 2021.

Door onze annulatie kan eventueel een inrichter die reeds kosten gemaakt heeft en verplicht moest annuleren eenmalig uitwijken naar het laatste weekend van augustus.

Bestuur RT Titanic.

KAMV
RT1
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
BRC
Niels Reynvoet snelste in 49ste TAC Rally
BRC
Startvolgorde TAC Rally
X