2019 was een sabbatjaar. Een jaar om te herbronnen en de wagen grondig onder de loep te nemen. Vanaf de Rally Sprint van Moorslede staat Michael Lynneel opnieuw aan de start. De start van het VAS kampioenschap waarin hij met enige ambitie start.

“In 2018 beleefden we een echt pech jaar,” start Michael Lynneel. “Om die reden besloten we om de wagen grondig aan te pakken. Hopelijk kunnen we nu het seizoen volledig uitrijden. Het is de bedoeling om het VAS kampioenschap te rijden met als doel de titel in onze klasse. De algemene VAS titel is waarschijnlijk te hoog gegrepen. Een gooi naar de vice kampioenschapstitel wil ik wel doen.”

VAS
Stannic

Met Griffin Seynaeve krijgt Michael Lynneel dit jaar een andere co naast zich. Helemaal nieuw kunnen we hem niet noemen. Het duo reed reeds enkele wedstrijden samen in 2016.

“Naast de nodige aanpassingen aan de wagen zelf, werd ook de livery opgefrist. Een livery waarbij we natuurlijk de sponsors niet vergeten,” aldus Michael. “Bij deze wil ik hen dan ook bedanken: Kip aan ’t spit Pollet, Restaurant ’t Schuttershof, M&M Motors, Praat en sfeercafe ’t Schaek en Thuisverpleegkundige Zorgschakel.”

Stannic
VAS
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X