2019 was een sabbatjaar. Een jaar om te herbronnen en de wagen grondig onder de loep te nemen. Vanaf de Rally Sprint van Moorslede staat Michael Lynneel opnieuw aan de start. De start van het VAS kampioenschap waarin hij met enige ambitie start.

“In 2018 beleefden we een echt pech jaar,” start Michael Lynneel. “Om die reden besloten we om de wagen grondig aan te pakken. Hopelijk kunnen we nu het seizoen volledig uitrijden. Het is de bedoeling om het VAS kampioenschap te rijden met als doel de titel in onze klasse. De algemene VAS titel is waarschijnlijk te hoog gegrepen. Een gooi naar de vice kampioenschapstitel wil ik wel doen.”

Met Griffin Seynaeve krijgt Michael Lynneel dit jaar een andere co naast zich. Helemaal nieuw kunnen we hem niet noemen. Het duo reed reeds enkele wedstrijden samen in 2016.

RT1
RallyTime animated

“Naast de nodige aanpassingen aan de wagen zelf, werd ook de livery opgefrist. Een livery waarbij we natuurlijk de sponsors niet vergeten,” aldus Michael. “Bij deze wil ik hen dan ook bedanken: Kip aan ’t spit Pollet, Restaurant ’t Schuttershof, M&M Motors, Praat en sfeercafe ’t Schaek en Thuisverpleegkundige Zorgschakel.”

KAMV
RallyTime animated
Rallyliefhebbers kunnen hun hart weer ophalen in Trois-Ponts
BRC
TAC Rally - Boeiende affiche in de maak
VAS
Verslag Short Rally van Moorslede 2024
VAS
Debackere en Degryse domineren Short Rally van Moorslede
BRC
Miclotte-T'Joen vanaf TAC Rally in het BRC
BRC
2WD Trophy voor Delvigne met Nissan Micra in Rallye des Ardennes
BRC
Jonas Dewilde leider in het Kroon-Oil BRC Divisie 2
BRC
Jos Verstappen wint de 70ste Rallye des Ardennes
BRC
Rallye des Ardennes - Verstappen neemt de leiding na de opgave van Rouard
BRC
Rallye des Ardennes - Rouard neemt de beste start
X