2019 was een sabbatjaar. Een jaar om te herbronnen en de wagen grondig onder de loep te nemen. Vanaf de Rally Sprint van Moorslede staat Michael Lynneel opnieuw aan de start. De start van het VAS kampioenschap waarin hij met enige ambitie start.

“In 2018 beleefden we een echt pech jaar,” start Michael Lynneel. “Om die reden besloten we om de wagen grondig aan te pakken. Hopelijk kunnen we nu het seizoen volledig uitrijden. Het is de bedoeling om het VAS kampioenschap te rijden met als doel de titel in onze klasse. De algemene VAS titel is waarschijnlijk te hoog gegrepen. Een gooi naar de vice kampioenschapstitel wil ik wel doen.”

Met Griffin Seynaeve krijgt Michael Lynneel dit jaar een andere co naast zich. Helemaal nieuw kunnen we hem niet noemen. Het duo reed reeds enkele wedstrijden samen in 2016.

VAS
RallyTime animated

“Naast de nodige aanpassingen aan de wagen zelf, werd ook de livery opgefrist. Een livery waarbij we natuurlijk de sponsors niet vergeten,” aldus Michael. “Bij deze wil ik hen dan ook bedanken: Kip aan ’t spit Pollet, Restaurant ’t Schuttershof, M&M Motors, Praat en sfeercafe ’t Schaek en Thuisverpleegkundige Zorgschakel.”

RT2
RallyTime animated
Spektakel verzekerd in 55ste Rallye de Hannut
BRC
Michelin en Kronos Tyres zijn klaar voor het Kroon-Oil BRC 2024
BRC
Tom Boonen klaar voor volgend hoofdstuk in zijn rallycarrière.
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
X