DG Sport, op zaterdag 14 en zondag 15 maart organisator van de tweede manche van het Belgian Rally Championship 2020, volgt uiteraard de situatie in verband met de verspreiding van Covid-19 (coronavirus) op de voet. Op dinsdag 10 maart kwamen de ministers van de federale regering samen, om in samenspraak met experten een aantal nieuwe maatregelen uit te vaardigen. Die maatregelen raden onder meer aan om indoorevenementen van meer dan 1000 personen te annuleren.

Omdat de Spa Rally een sportmanifestatie is die in de open lucht wordt gehouden, en het publiek zich gedurende twee dagen langs het parcours verplaatst, kan DG Sport bevestigen dat het evenement wel degelijk zal doorgaan als gepland, en dat er op dit ogenblik geen sprake is van enig uitstel of afstel. Een beslissing die werd bevestigd door mevrouw Sophie Delettre, burgemeester van Spa. Toch wordt het publiek gevraagd om de basisraadgevingen van de Belgische autoriteiten te respecteren, om zo de verspreiding van het virus zoveel mogelijk te vertragen.

DG Sport kijkt er dus naar uit om de fans talrijk te mogen ontvangen, voor een wedstrijd die belooft in alle categorieën uiterst spannend te worden, tijdens elk van de 20 chronoritten die gedurende de twee dagen zal worden georganiseerd. See you in Spa!

BRC
VAS

KAMV
RT1
BRC
Jonas Dewilde leider in het Kroon-Oil BRC Divisie 2
BRC
Jos Verstappen wint de 70ste Rallye des Ardennes
BRC
Rallye des Ardennes - Verstappen neemt de leiding na de opgave van Rouard
BRC
Rallye des Ardennes - Rouard neemt de beste start
BRC
2WD Trophy - Rallye de Ardennes
BRC
Clio Trophy Belgium is klaar voor 4de seizoen
Patrick Snijers en Wim Soenens: Een seizoen met de iconische Porsche 997 GT3
BRC
HBRC - Frank Jorissen aan de start in Dinant
BRC
JBRC - Fiasse vervoegt Dewilde en Decock
BRC
Genummerde deelnemerslijst Rallye des Ardennes
X