PJM Cracco noodgedwongen forfait in de Rally van Haspengouw

De Rally van Haspengouw zal het dit weekend zonder de Skoda Fabia R5 Evo van Pieter-Jan Michiel Cracco en Jasper Vermeulen moeten doen. De bemanning die de Jobfixers-kleuren verdedigt in het gelijknamige Belgian Rally Championship, moest deze ochtend noodgedwongen forfait wegens ziekte van rijder Pieter-Jan Michiel Cracco.

Woensdag was het team nog vastbesloten om aan de start te staan van de openingswedstrijd van het kampioenschap, maar de testsessie werd vroegtijdig gestaakt omdat de rijder te ziek bleek.

Het zou de eerste deelname met een R5 aan de Rally van Haspengouw geweest zijn voor Cracco Jr, die daarom al aangegeven had deze wedstrijd niet te laten meetellen in het kampioenschap. Zijn ervaring in Landen beperkte zich immers tot een kortstondig optreden met een Peugeot 208 in 2014.

Pieter-Jan Michiel Cracco en Jasper Vermeulen zullen met de Jobfixers Skoda Fabia R5 Evo aan het seizoen beginnen in de Spa Rally op 14 en 15 maart.