Didier Bostoen neemt plaats in DS3 R5

Dit weekend staat Didier Bostoen aan de start van de Rallye des Routes du Nord. Hij zal er de Fransman Hugues Lapouille navigeren. Het duo krijgt nummer 10 op de deuren van de Citroën DS3 R5.

“Het is via een test ter voorbereiding van de Rallye des Routes du Nord dat ik contacten gelegd heb met deze piloot,” vertelt Didier. “Tijdens die test reed ik samen met Frederic Roussel met het oog op een verdere samenwerking later dit jaar. Frederic stelde me voor om de Routes du Nord te rijden met zijn teamgenoot Hugues Lapouille. En zodoende staan we dit weekend aan de start.”

“De test met Frederic zelf verliep zeer goed. De samenwerking is nu al veelbelovend. Frederic Roussel is een piloot die een 30-tal wedstrijden per jaar rijdt. Dit seizoen wil hij in België de Rally van Ieper en de Condroz Rally rijden en zal ik hem daarbij helpen als copiloot. En misschien volgen er in de toekomst nog andere wedstrijden,” besluit Didier.