Op 29 februari gaat met de 23ste editie van de Rally van Haspengouw het Belgian Rally Championship van start. Deze 23e editie staat in het teken van een aantal vernieuwingen laat de organisator ons weten.

Nieuw HQ
Het servicepark en podium zal zoals voorheen zich opnieuw bevinden in het Domein ’t Park. De afgelopen 2 jaren moesten de organisatoren zich wat behelpen met andere voorzieningen, omwille van de verbouwingswerken aan de “villa”. Deze zijn nu afgerond, en in samenwerking met de stad Landen, mag deze terug gebruikt worden als HQ voor ons evenement. Het secretariaat, rekenkamer, radiostudio en andere voorzieningen zijn dus terug te vinden in de “Villa”.

Nieuw parcours
Ook dit is grondig veranderd. Zo staat de klassieker KP Walshoutem, in een nieuw jasje gestoken, terug op het programma. Ook de alom gekende KP van Halle-Booienhoven werd hertekend. KP Boekhout, een proef op de rally van Zuid-Limburg 2018, wordt de derde KP. Als 4e KP, komen de organisatoren met een naam, die bij veel rallyfans geweldige herinneringen zal oproepen, KP Kamerijck. Deze 4 kp’s staan 3 maal op het programma (2 maal voor Criterium en Regularity).

RT2
KAMV

De inschrijvingen zijn vanaf nu geopend. Alle info vind je op de vernieuwde website http://www.rallyvanhaspengouw.be

KAMV
BRC
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X