Op 29 februari gaat met de 23ste editie van de Rally van Haspengouw het Belgian Rally Championship van start. Deze 23e editie staat in het teken van een aantal vernieuwingen laat de organisator ons weten.

Nieuw HQ
Het servicepark en podium zal zoals voorheen zich opnieuw bevinden in het Domein ’t Park. De afgelopen 2 jaren moesten de organisatoren zich wat behelpen met andere voorzieningen, omwille van de verbouwingswerken aan de “villa”. Deze zijn nu afgerond, en in samenwerking met de stad Landen, mag deze terug gebruikt worden als HQ voor ons evenement. Het secretariaat, rekenkamer, radiostudio en andere voorzieningen zijn dus terug te vinden in de “Villa”.

Nieuw parcours
Ook dit is grondig veranderd. Zo staat de klassieker KP Walshoutem, in een nieuw jasje gestoken, terug op het programma. Ook de alom gekende KP van Halle-Booienhoven werd hertekend. KP Boekhout, een proef op de rally van Zuid-Limburg 2018, wordt de derde KP. Als 4e KP, komen de organisatoren met een naam, die bij veel rallyfans geweldige herinneringen zal oproepen, KP Kamerijck. Deze 4 kp’s staan 3 maal op het programma (2 maal voor Criterium en Regularity).

RT1
RT2

De inschrijvingen zijn vanaf nu geopend. Alle info vind je op de vernieuwde website http://www.rallyvanhaspengouw.be

RT2
RallyTime animated
BRC
Michelin en Kronos Tyres zijn klaar voor het Kroon-Oil BRC 2024
BRC
Tom Boonen klaar voor volgend hoofdstuk in zijn rallycarrière.
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
X