Eerste info 23ste Rally van Haspengouw

Op 29 februari gaat met de 23ste editie van de Rally van Haspengouw het Belgian Rally Championship van start. Deze 23e editie staat in het teken van een aantal vernieuwingen laat de organisator ons weten.

Nieuw HQ
Het servicepark en podium zal zoals voorheen zich opnieuw bevinden in het Domein ’t Park. De afgelopen 2 jaren moesten de organisatoren zich wat behelpen met andere voorzieningen, omwille van de verbouwingswerken aan de “villa”. Deze zijn nu afgerond, en in samenwerking met de stad Landen, mag deze terug gebruikt worden als HQ voor ons evenement. Het secretariaat, rekenkamer, radiostudio en andere voorzieningen zijn dus terug te vinden in de “Villa”.

Nieuw parcours
Ook dit is grondig veranderd. Zo staat de klassieker KP Walshoutem, in een nieuw jasje gestoken, terug op het programma. Ook de alom gekende KP van Halle-Booienhoven werd hertekend. KP Boekhout, een proef op de rally van Zuid-Limburg 2018, wordt de derde KP. Als 4e KP, komen de organisatoren met een naam, die bij veel rallyfans geweldige herinneringen zal oproepen, KP Kamerijck. Deze 4 kp’s staan 3 maal op het programma (2 maal voor Criterium en Regularity).

De inschrijvingen zijn vanaf nu geopend. Alle info vind je op de vernieuwde website http://www.rallyvanhaspengouw.be