Clio 2 Rally Challenge 2020

Krijgen we in 2020 opnieuw een Clio Rally Challenge? Als het van de promotor van de Clio 2 Rally Challenge afhangt wel. Pitstop Racing Events heeft alvast zijn huiswerk gemaakt. De reglementen zijn klaar. De kalender is opgesteld. Inschrijven kan vanaf nu. Nu is het aan de Clio rijders… want de Challenge gaat pas door indien er voldoende teams inschrijven.

Welke wedstrijden staan op de kalender?
Rallye de Hannut
ORC Canal Rally
Hemicuda Rally
Rally van Zuid-Limburg

Welke wagens mogen deelnemen?
Alle competitiewagens van het merk Renault Clio 1 en 2 van zowel het type “Groep N” als “Groep A” zijn toegelaten. Wagens die ingeschreven zijn in België moeten over een geldig “geel boekje” (RACB -paspoort) beschikken.

In 2019 was er veel interesse voor de Clio Rally Challenge maar uiteindelijk haakten veel teams toch af. Het rijden op straatbanden was voor vele een struikelblok. Daarom besliste de promotor om dit jaar competitiebanden toe te laten.

Het volledige reglement kan je er hier op nalezen. Reglement Clio 2 Rally Challenge 2020

Inschrijven?
Inschrijven kan vanaf nu tot eind februari 2020. Er worden maximum 15 teams toegelaten. Het inschrijvingsformulier kan je alvast hier downloaden. Inschrijvingsformulier Clio 2 Rally Challenge 2020.

Later zal je ook online kunnen inschrijven via de website www.clio2rallychallenge.be