Patrick Snijers en Davy Thierie gaan verder met de MAES Porsche 997 GT3. Zo konden we gisteren vernemen in het wekelijkse Racing Wheels, gepresenteerd door Jean-Paul en Kristof Klinkers op Radio Benelux. Heel wat fans zullen blij zijn met dit nieuws. Iedereen was het erover eens dat Patrick zijn rijstijl veel beter bij de Porsche past dan bij de VW Polo R5.

“Vorig seizoen had ik reeds gesprekken met Yves Maes, zaakvoerder van MAES containers, over de R5. Ik wou echt eens geprobeerd hebben met deze wagen. We zijn dan ook aan dit seizoen gestart met een R5 topwagen, de VW Polo R5, bij een topteam, namelijk BMA. En we hebben er echt alles aangedaan om resultaten neer te zetten.”

“We hebben hard gereden, heel hard zal ook Davy Thierie bevestigen. Maar desondanks volgden de resultaten niet. Met mijn rijstijl maak ik teveel meters met de wagen, ga nog te breed. Met deze nieuwe generatie wagens moet je echt lijnen rijden. Dat heb ik ook geprobeerd en lukte beter op het einde maar de fun van het rijden is er dan ook meer af.”

Stannic_animatie
63ste OVV

“Samen hebben we dan ook besloten om verder te gaan met de Porsche 997 GT3. Zo staan de Omloop van Vlaanderen en de East Belgian Rally al op het programma. Over de Condroz is nog geen beslissing genomen. Het is immers een wedstrijd die de Porsche niet echt ligt. Deze BK wedstrijden zal Davy Thierie me navigeren. Daarnaast staat het voor 90% vast dat we ook starten in de Rally van Staden. Ter voorbereiding van de Omloop van Vlaanderen. Het is immers al een tijdje geleden dat ik nog met de Porsche reed. Als ik start is dit waarschijnlijk met Arne Bruneel, wie ik al langer beloofd had om nog eens samen te rijden. Davy Thierie zal er dan ook zijn als teammanager.”

Stannic_animatie
63ste OVV
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X