TDP Racing – Titelkansen verdedigen in TBR Rallysprint

Dit weekend staat de Subaru van TDP Racing aan de start van de TBR Rallysprint. Een wedstrijd die uiteraard niet mag ontbreken indien je mee wil strijden in het VAS kampioenschap.

“We zijn er klaar voor,” vertelt Eddy Van de Vivere. “In het atelier is er afgelopen maand hard gewerkt om de wagen nog beter en vlotter te maken. Na 5 wedstrijden zijn we zeer tevreden over ons nieuwe service team. Een team dat zich 100% inzet om onze titelkansen gaaf te houden.”

“En dan moet je weten dat we dit nieuwe team pas opgericht hebben tijdens de voorbije winter. Dankzij het werk dat ze verricht hebben, hopen we in de TBR iets sterker uit de hoek te komen. Langs deze weg willen we laten weten dat we ons 1ste Luxe BBQ geven op 31 Augustus. Iedereen van harte welkom.”