In de ADAC Rallye Deutschland krijgen we een tweede Belgisch duo aan de start met een WRC wagen. Naast Neuville-Gilsoul verschijnt Kris Princen er aan de start met de J-Motorsport DS3 WRC met Peter Kaspers in het rechterzitje.

Peter Kaspers is uiteraard geen onbekende voor Princen. Samen vormden ze een vast duo tot en met seizoen 2017. In een recenter verleden, dit jaar, loodste Kaspers Princen naar de overwinning in de openingswedstrijd van het Belgisch Kampioenschap, de Haspengouw Rally.

Tijdens de ADAC Rallye Deutschland vormen ze opnieuw een duo. Niet met een R5 wagen, wel met de DS3 WRC van J-Motorsport. Om voorbereid aan de start te verschijnen, wordt er nog een testsessie georganiseerd kort voor de wedstrijd.

63ste OVV
BRC

RallyTime animated
BRC
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
X