In de ADAC Rallye Deutschland krijgen we een tweede Belgisch duo aan de start met een WRC wagen. Naast Neuville-Gilsoul verschijnt Kris Princen er aan de start met de J-Motorsport DS3 WRC met Peter Kaspers in het rechterzitje.

Peter Kaspers is uiteraard geen onbekende voor Princen. Samen vormden ze een vast duo tot en met seizoen 2017. In een recenter verleden, dit jaar, loodste Kaspers Princen naar de overwinning in de openingswedstrijd van het Belgisch Kampioenschap, de Haspengouw Rally.

Tijdens de ADAC Rallye Deutschland vormen ze opnieuw een duo. Niet met een R5 wagen, wel met de DS3 WRC van J-Motorsport. Om voorbereid aan de start te verschijnen, wordt er nog een testsessie georganiseerd kort voor de wedstrijd.

Stannic
RT2

Stannic_animatie
KAMV
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X