In de ADAC Rallye Deutschland krijgen we een tweede Belgisch duo aan de start met een WRC wagen. Naast Neuville-Gilsoul verschijnt Kris Princen er aan de start met de J-Motorsport DS3 WRC met Peter Kaspers in het rechterzitje.

Peter Kaspers is uiteraard geen onbekende voor Princen. Samen vormden ze een vast duo tot en met seizoen 2017. In een recenter verleden, dit jaar, loodste Kaspers Princen naar de overwinning in de openingswedstrijd van het Belgisch Kampioenschap, de Haspengouw Rally.

Tijdens de ADAC Rallye Deutschland vormen ze opnieuw een duo. Niet met een R5 wagen, wel met de DS3 WRC van J-Motorsport. Om voorbereid aan de start te verschijnen, wordt er nog een testsessie georganiseerd kort voor de wedstrijd.

VAS
RT1

RT1
KAMV
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
BRC
Niels Reynvoet snelste in 49ste TAC Rally
BRC
Startvolgorde TAC Rally
X