Op 12 juli is het zover. Dan vertrekt Guustje in Brussel aan zijn avontuur. Een tocht door acht Europese landen met als eindbestemming Boedapest. Een wedstrijd waar niet de snelheid van belang is maar wel de creativiteit. The Budapest Rally. Maar wie is Guustje?

RallyTime animated
Stannic_animatie

Kimberley Boel (29 jaar) en Shanna Ide (31 jaar) zijn reeds een achttal jaren hecht bevriend. Samen delen ze één grote passie, de autosport. Op een gek moment daagde Kimberley haar vriendin Shana uit om deel te nemen aan de Budapest Rally. Een uitdaging die onmiddellijk werd aangenomen. En even later was de inschrijving onder de naam rally team white rabbits een feit.

De zoektocht naar een geschikte wagen kon beginnen. Al snel werd duidelijk dat dit geen gemakkelijke klus zou worden. Na het bezichtigen van enkele wagens zakte de moed hun in de schoenen. Tot er zich uit onverwachte hoek een unieke kans voordeed. Ze vonden een wagen waar ze opslag verliefd op werden! Enkele dagen later werd het wagentje tot Guustje gedoopt en kon het team volle moed beginnen aan de challenges. Opdrachten die de organisatie geeft in de weken voor de start van de feitelijke rally. Opdrachten waarmee het team punten kan verdienen.

Rond deze opdrachten draait het allemaal bij The Budapest Rally. Wie er het snelst in Budapest is, maakt niet uit. Deze wedstrijd win je door het behalen van punten bij uitvoeren van verschillende ludieke opdrachten voor en tijdens de ritten. Momenteel moet het team zoveel mogelijk “LIKES” verzamelen op hun facebookpagina whiterabbits-br19. Bij 1000 duimpjes ontvangen ze een special gift. Bij deze dus… liken maar die pagina.

Op 12 juli vertrekt het duo in Brussel op een nog onbekende locatie. Deze wordt hen medegedeeld een 14-tal dagen voor de vertrekdatum. Het beste team maakt uiteindelijk kans op een gifgroene Trabant.

Boedapest Rally Team white rabbits / #loslopendwild goes to Budapest

 

Stannic_animatie
RT2
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X