Op 12 juli is het zover. Dan vertrekt Guustje in Brussel aan zijn avontuur. Een tocht door acht Europese landen met als eindbestemming Boedapest. Een wedstrijd waar niet de snelheid van belang is maar wel de creativiteit. The Budapest Rally. Maar wie is Guustje?

Kimberley Boel (29 jaar) en Shanna Ide (31 jaar) zijn reeds een achttal jaren hecht bevriend. Samen delen ze één grote passie, de autosport. Op een gek moment daagde Kimberley haar vriendin Shana uit om deel te nemen aan de Budapest Rally. Een uitdaging die onmiddellijk werd aangenomen. En even later was de inschrijving onder de naam rally team white rabbits een feit.

VAS
63ste OVV

De zoektocht naar een geschikte wagen kon beginnen. Al snel werd duidelijk dat dit geen gemakkelijke klus zou worden. Na het bezichtigen van enkele wagens zakte de moed hun in de schoenen. Tot er zich uit onverwachte hoek een unieke kans voordeed. Ze vonden een wagen waar ze opslag verliefd op werden! Enkele dagen later werd het wagentje tot Guustje gedoopt en kon het team volle moed beginnen aan de challenges. Opdrachten die de organisatie geeft in de weken voor de start van de feitelijke rally. Opdrachten waarmee het team punten kan verdienen.

Rond deze opdrachten draait het allemaal bij The Budapest Rally. Wie er het snelst in Budapest is, maakt niet uit. Deze wedstrijd win je door het behalen van punten bij uitvoeren van verschillende ludieke opdrachten voor en tijdens de ritten. Momenteel moet het team zoveel mogelijk “LIKES” verzamelen op hun facebookpagina whiterabbits-br19. Bij 1000 duimpjes ontvangen ze een special gift. Bij deze dus… liken maar die pagina.

Op 12 juli vertrekt het duo in Brussel op een nog onbekende locatie. Deze wordt hen medegedeeld een 14-tal dagen voor de vertrekdatum. Het beste team maakt uiteindelijk kans op een gifgroene Trabant.

Boedapest Rally Team white rabbits / #loslopendwild goes to Budapest

 

RT2
RT1
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X