Het is al langer geen geheim meer dat het huidige bestuur van de ConXion Omloop van Vlaanderen er alles aan doet om de wedstrijd naar een hoger niveau te tillen. Dit zowel voor de rijders als voor de fans. Automobielclub Midden Vlaanderen zet daarom ook volop in op beleving.

Zo wordt in Slypskapelle, op woensdag 4 september, een proef ingericht van een vijftal kilometer. In de namiddag wordt deze voorbehouden aan een beperkt aantal teams. Deze teams krijgen zo de kans om hun wagen met doorgedreven tests op punt te stellen. Vanaf 18:00 tot 22:00 kunnen alle deelnemers van de Conxion Omloop van Vlaanderen meedoen aan de shakedown.

De deelnemers zullen hun tenten opslaan in Slypskapelle dat die dag wordt omgetoverd tot een echt rallydorp. Door de proef te laten starten aan het einde van de servicezone wordt alles compact gehouden wat de beleving zeker ten goede komt.

BRC
Stannic

Noteer alvast 4 september in je agenda.

Stannic_animatie
KAMV
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X