Het is al langer geen geheim meer dat het huidige bestuur van de ConXion Omloop van Vlaanderen er alles aan doet om de wedstrijd naar een hoger niveau te tillen. Dit zowel voor de rijders als voor de fans. Automobielclub Midden Vlaanderen zet daarom ook volop in op beleving.

Zo wordt in Slypskapelle, op woensdag 4 september, een proef ingericht van een vijftal kilometer. In de namiddag wordt deze voorbehouden aan een beperkt aantal teams. Deze teams krijgen zo de kans om hun wagen met doorgedreven tests op punt te stellen. Vanaf 18:00 tot 22:00 kunnen alle deelnemers van de Conxion Omloop van Vlaanderen meedoen aan de shakedown.

RallyTime animated
Stannic_animatie

De deelnemers zullen hun tenten opslaan in Slypskapelle dat die dag wordt omgetoverd tot een echt rallydorp. Door de proef te laten starten aan het einde van de servicezone wordt alles compact gehouden wat de beleving zeker ten goede komt.

Noteer alvast 4 september in je agenda.

RT1
Stannic_animatie
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X