Het is al langer geen geheim meer dat het huidige bestuur van de ConXion Omloop van Vlaanderen er alles aan doet om de wedstrijd naar een hoger niveau te tillen. Dit zowel voor de rijders als voor de fans. Automobielclub Midden Vlaanderen zet daarom ook volop in op beleving.

Zo wordt in Slypskapelle, op woensdag 4 september, een proef ingericht van een vijftal kilometer. In de namiddag wordt deze voorbehouden aan een beperkt aantal teams. Deze teams krijgen zo de kans om hun wagen met doorgedreven tests op punt te stellen. Vanaf 18:00 tot 22:00 kunnen alle deelnemers van de Conxion Omloop van Vlaanderen meedoen aan de shakedown.

De deelnemers zullen hun tenten opslaan in Slypskapelle dat die dag wordt omgetoverd tot een echt rallydorp. Door de proef te laten starten aan het einde van de servicezone wordt alles compact gehouden wat de beleving zeker ten goede komt.

VAS
RallyTime animated

Noteer alvast 4 september in je agenda.

RallyTime animated
RT1
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
BRC
Niels Reynvoet snelste in 49ste TAC Rally
BRC
Startvolgorde TAC Rally
X