ConXion Omloop van Vlaanderen blijft vernieuwen

Het is al langer geen geheim meer dat het huidige bestuur van de ConXion Omloop van Vlaanderen er alles aan doet om de wedstrijd naar een hoger niveau te tillen. Dit zowel voor de rijders als voor de fans. Automobielclub Midden Vlaanderen zet daarom ook volop in op beleving.

Zo wordt in Slypskapelle, op woensdag 4 september, een proef ingericht van een vijftal kilometer. In de namiddag wordt deze voorbehouden aan een beperkt aantal teams. Deze teams krijgen zo de kans om hun wagen met doorgedreven tests op punt te stellen. Vanaf 18:00 tot 22:00 kunnen alle deelnemers van de Conxion Omloop van Vlaanderen meedoen aan de shakedown.

De deelnemers zullen hun tenten opslaan in Slypskapelle dat die dag wordt omgetoverd tot een echt rallydorp. Door de proef te laten starten aan het einde van de servicezone wordt alles compact gehouden wat de beleving zeker ten goede komt.

Noteer alvast 4 september in je agenda.