Eddy Ghijsens en zijn corijder Kevin Huygen (VW Golf TDI) hebben het einde van de Sezoensrally niet gehaald. Halfkoers werd een remklauw onherstelbaar beschadigd en zat het voor de Loonse garagehouder niets anders op dan op te geven. Voor Eddy Ghijsens is het zijn eerste opgave in bijna 30 wedstrijden.

Met een 19e en een 18e tijd was de start van het duo Ghijssens – Huygen eerder voorzichtig. Met vervolgens twee keer een 13e tijd schoof het duo op naar de 13e plaats. Het bleek een ongeluksgetal. “De eerste vier ritten verliepen zeer goed. We konden ons echt uitleven op de maaskiezel en waren opgeschoven naar de 13e plaats tot een steen in de vijfde klassementsrit het einde van de wedstrijd betekende. We zijn nog tot in de assistentiezone gereden waar de mecaniciens alles in het werk hebben gesteld om de schade te herstellen. Helaas, het is hen niet gelukt” zegt Eddy Ghijsens. “Door de impact van een steen bleek de ontluchting van de remklauw afgebroken. Het is doodjammer want net als in de TAC rally, waar we als negende waren geëindigd, behoorde ook in de Sezoensrally een plaats in de top 10 tot de mogelijkheden.”

Voor Eddy Ghijsens is het de eerste opgave in een onafgebroken reeks van bijna 30 rally’s.

BRC
RallyTime animated

VAS
RT2
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X