Voor de 43ste editie pakt de Sezoensrally uit met dezelfde proeven als de voorbije jaren met hier en daar een kleine wijziging. Het concept van drie keer 5 KP’s blijft behouden voor het BRC terwijl het RACB Criterium en de Sezoens Regularity enkel de eerste 2 rondes afwerken.

Parcours

KP Goolder fungeert opnieuw als openingsproef, zij het met een aangepaste start én finish. De passage door het bos in Reppel blijft het eerste onverhard dat de deelnemers te zien krijgen. Vervolgens gaat het naar KP Veldhoven. Daar was het aanvankelijk de bedoeling om een oudere versie te rijden maar dat plan is helaas niet gelukt. Niettemin is het daar weer bijna 50% Maaskiezel! Vervolgens gaan de deelnemers de rondkoers van KP De Hees doen, eveneens met een andere start en finish.

KAMV
RT1

Na deze drie KP’s is er een regroup vlakbij het centrum in Bocholt (Heuvelstraat) en gaan de wagens into service. Daarna gaat het richting Bree voor de atypische KP Steenberg gevolgd door KP Gerdingen die finisht aan de zagerij in Bocholt, meteen gevolgd door een regroup in de Schipperstraat. Het BRC telt in totaal bijna 155 km KP.

Timing

Ronde 1 Ronde 2 Ronde 3
KP Goolder 08:41 12:46 16:51
KP Veldhoven 09:02 13:07 17:12
KP De Hees 09:25 13:30 17:35
KP Steenberg 10:54 15:02 19:07
KP Gerdingen 11:21 15:26 19:31

BRC
Stannic
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
BRC
Topaffiche voor de 48ste TAC Rally
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
X