Net zoals in de Rally van Moorslede staat het team Florian Bafcop – Franky Lheureux op de deelnemerslijst van de Monteberg Rally ingeschreven met de Opel Corsa A. En net zoals in Moorslede dreigde een forfait voor het team. De problemen met de Opel Corsa zijn immers nog niet van de baan.

Maar tot een forfait komt het niet. Via Jeffrey Decock kon het team de hand leggen op de ex-Decock Honda Civic. De wagen wordt gehuurd zodat ze na de teleurstelling van Moorslede toch kunnen starten in de Monteberg.

63ste OVV
RT1

“We zijn aan onze sponsors en onszelf verplicht om te starten,” aldus Franky Lheureux. “We zijn dan ook tevreden dat we deze Honda Civic konden huren. Zowel Florian als ikzelf zijn super gemotiveerd om nu zondag een goed resultaat neer te zetten.”

De Honda Civic krijgt nummer 154 op de deuren.

RT2
RallyTime animated
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X