Bafcop – Lheureux ruilt Opel Corsa voor Honda Civic

Net zoals in de Rally van Moorslede staat het team Florian Bafcop – Franky Lheureux op de deelnemerslijst van de Monteberg Rally ingeschreven met de Opel Corsa A. En net zoals in Moorslede dreigde een forfait voor het team. De problemen met de Opel Corsa zijn immers nog niet van de baan.

Maar tot een forfait komt het niet. Via Jeffrey Decock kon het team de hand leggen op de ex-Decock Honda Civic. De wagen wordt gehuurd zodat ze na de teleurstelling van Moorslede toch kunnen starten in de Monteberg.

“We zijn aan onze sponsors en onszelf verplicht om te starten,” aldus Franky Lheureux. “We zijn dan ook tevreden dat we deze Honda Civic konden huren. Zowel Florian als ikzelf zijn super gemotiveerd om nu zondag een goed resultaat neer te zetten.”

De Honda Civic krijgt nummer 154 op de deuren.