Net zoals in de Rally van Moorslede staat het team Florian Bafcop – Franky Lheureux op de deelnemerslijst van de Monteberg Rally ingeschreven met de Opel Corsa A. En net zoals in Moorslede dreigde een forfait voor het team. De problemen met de Opel Corsa zijn immers nog niet van de baan.

Maar tot een forfait komt het niet. Via Jeffrey Decock kon het team de hand leggen op de ex-Decock Honda Civic. De wagen wordt gehuurd zodat ze na de teleurstelling van Moorslede toch kunnen starten in de Monteberg.

“We zijn aan onze sponsors en onszelf verplicht om te starten,” aldus Franky Lheureux. “We zijn dan ook tevreden dat we deze Honda Civic konden huren. Zowel Florian als ikzelf zijn super gemotiveerd om nu zondag een goed resultaat neer te zetten.”

Stannic_animatie
KAMV

De Honda Civic krijgt nummer 154 op de deuren.

RT2
RT1
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X