Net zoals in de Rally van Moorslede staat het team Florian Bafcop – Franky Lheureux op de deelnemerslijst van de Monteberg Rally ingeschreven met de Opel Corsa A. En net zoals in Moorslede dreigde een forfait voor het team. De problemen met de Opel Corsa zijn immers nog niet van de baan.

Maar tot een forfait komt het niet. Via Jeffrey Decock kon het team de hand leggen op de ex-Decock Honda Civic. De wagen wordt gehuurd zodat ze na de teleurstelling van Moorslede toch kunnen starten in de Monteberg.

“We zijn aan onze sponsors en onszelf verplicht om te starten,” aldus Franky Lheureux. “We zijn dan ook tevreden dat we deze Honda Civic konden huren. Zowel Florian als ikzelf zijn super gemotiveerd om nu zondag een goed resultaat neer te zetten.”

RT2
RT1

De Honda Civic krijgt nummer 154 op de deuren.

BRC
VAS
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
X