De Rallysprint van Moorslede was er eentje om snel te vergeten voor TDP Racing. Het team keek dan ook uit naar hun thuisrally, de TAC Rally. De rally waarin Eddy Van de Vivere en Mario De Pestel vorig jaar voor het eerst een team vormden.

“In de Rallysprint van Moorslede liep het niet allemaal zoals gewenst,” aldus Eddy. “We keken dan ook uit naar de TAC Rally om onze nieuwe wagen echt te gaan ontdekken. Rustig van start gaan en vervolgens het tempo opbouwen was het plan. Na de eerste proef, KP Schuiferskapelle, hadden we al meteen een goed gevoel in de wagen.”

BRC
Stannic

“Halfweg koers stonden we op een 4de plaats in onze klasse tussen de groep A wagens. Dit hadden we helemaal niet verwacht. We waren immers nog steeds bezig met het leren kennen van de wagen. Het hoofd koel houden en proberen om de wagen onder de knie te krijgen was de boodschap. En daar zijn we ook in geslaagd. Zo reden we uiteindelijk als derde in de klasse over de finish in Tielt.”

“We kijken dan ook tevreden terug op de TAC Rally, onze wedstrijd in het BRC. Met vertrouwen gaan we nu verder de strijd aan in het VAS kampioenschap. Als laatste ook nog een woord van dank aan onze sponsors: #Spacecase #Otimas #Van Nevel #Moobiel #Sanividak #Betoqad #Darwin #Vouwtent.eu”

RT1
KAMV
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X