De Rallysprint van Moorslede was er eentje om snel te vergeten voor TDP Racing. Het team keek dan ook uit naar hun thuisrally, de TAC Rally. De rally waarin Eddy Van de Vivere en Mario De Pestel vorig jaar voor het eerst een team vormden.

“In de Rallysprint van Moorslede liep het niet allemaal zoals gewenst,” aldus Eddy. “We keken dan ook uit naar de TAC Rally om onze nieuwe wagen echt te gaan ontdekken. Rustig van start gaan en vervolgens het tempo opbouwen was het plan. Na de eerste proef, KP Schuiferskapelle, hadden we al meteen een goed gevoel in de wagen.”

RT2
BRC

“Halfweg koers stonden we op een 4de plaats in onze klasse tussen de groep A wagens. Dit hadden we helemaal niet verwacht. We waren immers nog steeds bezig met het leren kennen van de wagen. Het hoofd koel houden en proberen om de wagen onder de knie te krijgen was de boodschap. En daar zijn we ook in geslaagd. Zo reden we uiteindelijk als derde in de klasse over de finish in Tielt.”

“We kijken dan ook tevreden terug op de TAC Rally, onze wedstrijd in het BRC. Met vertrouwen gaan we nu verder de strijd aan in het VAS kampioenschap. Als laatste ook nog een woord van dank aan onze sponsors: #Spacecase #Otimas #Van Nevel #Moobiel #Sanividak #Betoqad #Darwin #Vouwtent.eu”

KAMV
RT2
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
X