De Rallysprint van Moorslede was er eentje om snel te vergeten voor TDP Racing. Het team keek dan ook uit naar hun thuisrally, de TAC Rally. De rally waarin Eddy Van de Vivere en Mario De Pestel vorig jaar voor het eerst een team vormden.

RT2
BRC

“In de Rallysprint van Moorslede liep het niet allemaal zoals gewenst,” aldus Eddy. “We keken dan ook uit naar de TAC Rally om onze nieuwe wagen echt te gaan ontdekken. Rustig van start gaan en vervolgens het tempo opbouwen was het plan. Na de eerste proef, KP Schuiferskapelle, hadden we al meteen een goed gevoel in de wagen.”

“Halfweg koers stonden we op een 4de plaats in onze klasse tussen de groep A wagens. Dit hadden we helemaal niet verwacht. We waren immers nog steeds bezig met het leren kennen van de wagen. Het hoofd koel houden en proberen om de wagen onder de knie te krijgen was de boodschap. En daar zijn we ook in geslaagd. Zo reden we uiteindelijk als derde in de klasse over de finish in Tielt.”

“We kijken dan ook tevreden terug op de TAC Rally, onze wedstrijd in het BRC. Met vertrouwen gaan we nu verder de strijd aan in het VAS kampioenschap. Als laatste ook nog een woord van dank aan onze sponsors: #Spacecase #Otimas #Van Nevel #Moobiel #Sanividak #Betoqad #Darwin #Vouwtent.eu”

VAS
Stannic
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X