De Rallysprint van Moorslede was er eentje om snel te vergeten voor TDP Racing. Het team keek dan ook uit naar hun thuisrally, de TAC Rally. De rally waarin Eddy Van de Vivere en Mario De Pestel vorig jaar voor het eerst een team vormden.

“In de Rallysprint van Moorslede liep het niet allemaal zoals gewenst,” aldus Eddy. “We keken dan ook uit naar de TAC Rally om onze nieuwe wagen echt te gaan ontdekken. Rustig van start gaan en vervolgens het tempo opbouwen was het plan. Na de eerste proef, KP Schuiferskapelle, hadden we al meteen een goed gevoel in de wagen.”

KAMV
VAS

“Halfweg koers stonden we op een 4de plaats in onze klasse tussen de groep A wagens. Dit hadden we helemaal niet verwacht. We waren immers nog steeds bezig met het leren kennen van de wagen. Het hoofd koel houden en proberen om de wagen onder de knie te krijgen was de boodschap. En daar zijn we ook in geslaagd. Zo reden we uiteindelijk als derde in de klasse over de finish in Tielt.”

“We kijken dan ook tevreden terug op de TAC Rally, onze wedstrijd in het BRC. Met vertrouwen gaan we nu verder de strijd aan in het VAS kampioenschap. Als laatste ook nog een woord van dank aan onze sponsors: #Spacecase #Otimas #Van Nevel #Moobiel #Sanividak #Betoqad #Darwin #Vouwtent.eu”

RT2
BRC
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X