Door een technisch probleem moesten Guillaume de Mévius en Martijn Wydaeghe in de Rally van Haspengouw al heel snel de strijd staken. Om die reden werd de Herock Spa Rally op het programma gezet. Het moest de opwarmer worden voor de Tour de Corse aan het eind van deze maand.

Een doornatte shakedown besliste er echter anders over. Guillaume de Mévius werd verrast door het water op het laatste stuk van de proef en maakte een indrukwekkende crash met zijn Citroën C3 R5 van het RACB National Team.

DG Sport Compétition besliste om veiligheidsredenen om forfait te geven voor de Herock Spa Rally. De wagen moet eerst weer in perfecte staat gezet worden alvorens er een rally mee te rijden. Guillaume de Mévius en Martin Wydaeghe worden dan ook de grote afwezigen van de Herock Spa Rally 2019…

BRC
RT2

RT2
BRC
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
BRC
Niels Reynvoet snelste in 49ste TAC Rally
BRC
Startvolgorde TAC Rally
X