Door een technisch probleem moesten Guillaume de Mévius en Martijn Wydaeghe in de Rally van Haspengouw al heel snel de strijd staken. Om die reden werd de Herock Spa Rally op het programma gezet. Het moest de opwarmer worden voor de Tour de Corse aan het eind van deze maand.

Een doornatte shakedown besliste er echter anders over. Guillaume de Mévius werd verrast door het water op het laatste stuk van de proef en maakte een indrukwekkende crash met zijn Citroën C3 R5 van het RACB National Team.

Stannic_animatie
VAS

DG Sport Compétition besliste om veiligheidsredenen om forfait te geven voor de Herock Spa Rally. De wagen moet eerst weer in perfecte staat gezet worden alvorens er een rally mee te rijden. Guillaume de Mévius en Martin Wydaeghe worden dan ook de grote afwezigen van de Herock Spa Rally 2019…

KAMV
63ste OVV
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X