Door een technisch probleem moesten Guillaume de Mévius en Martijn Wydaeghe in de Rally van Haspengouw al heel snel de strijd staken. Om die reden werd de Herock Spa Rally op het programma gezet. Het moest de opwarmer worden voor de Tour de Corse aan het eind van deze maand.

Een doornatte shakedown besliste er echter anders over. Guillaume de Mévius werd verrast door het water op het laatste stuk van de proef en maakte een indrukwekkende crash met zijn Citroën C3 R5 van het RACB National Team.

DG Sport Compétition besliste om veiligheidsredenen om forfait te geven voor de Herock Spa Rally. De wagen moet eerst weer in perfecte staat gezet worden alvorens er een rally mee te rijden. Guillaume de Mévius en Martin Wydaeghe worden dan ook de grote afwezigen van de Herock Spa Rally 2019…

RallyTime animated
RT1

KAMV
63ste OVV
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X