Na enkele jaren in het rechterzitje neemt Nick Deroo dit jaar zelf het stuur in handen. Zijn eerste wedstrijd wordt de Rallysprint van Moorslede. Daarna volgt zijn thuisrally. We laten Nick zelf aan het woord.

Na 3 jaren als co piloot zal ik zelf het stuur in handen nemen. De eerste wedstrijd wordt de Rallysprint van Moorslede. Daar zal Pascal Clarys de nota’s verzorgen. Pascal is al jaren piloot in de gekende Opel Kadett D. Vorig jaar mocht ik in het co-zitje bij Pascal plaats nemen in de Shortrally van de Monteberg. De klik was er meteen. Veel plezier gemaakt en een goed resultaat neergezet. We zijn goeie vrienden geworden. Dus moest ik niet lang nadenken over wie ik als copiloot wou meenemen. Hij zal me trouwens goed kunnen bijstaan met al zijn ervaring.

BRC
Stannic

De 2de wedstrijd wordt de Rally van de Monteberg, een beetje een thuisrally voor mij. Pascal zal daar zelf aan de start komen. Daardoor komt mijn schoonvader, Didier Feys, in het rechterzitje terecht. Een droom die hij graag eens wou beleven. En zo komen onze dromen samen uit.

De wagen waarmee we rijden, wordt een Citroën Saxo uit de garage van Mica Autosport. Hierdoor komen we terecht in de druk bezette klasse 2C. Ik hoop op een geslaagd en vooral leerrijk debuut.
Zonder mijn sponsors ging het zeker niet gelukt zijn. Bij deze wil ik ze dan ook graag bedanken.

• Electro Demolder
• Vc wood Ieper
• Timmerwerken Christof Rogolle
• Bouwwerken Yannick Ally
• Tea room Oud Vlaenderen
• Binnenhuisinrichting Lesschaeve Edwin
• Elektro Devoldere
• Schrijnwerken Jan bisschop

Verder verkoop ik ook steunkaarten aan 6 euro. Bij aankoop van een steunkaart maak je kans op een cadeaubon om naar één van 3 restaurants te gaan eten. Bij deze wil ik ook mijn familie en vrienden bedanken die deze steunkaarten helpen te verkopen.

Tot slot kan ik ook nog meedelen dat ik aan de start kom als copiloot in de Rally van Ieper samen met Pascal.

Ik hoop op een druk en geslaagd rallyseizoen 2019.

RallyTime animated
Stannic_animatie
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X