Nick Deroo maakt debuut als rallypiloot

Na enkele jaren in het rechterzitje neemt Nick Deroo dit jaar zelf het stuur in handen. Zijn eerste wedstrijd wordt de Rallysprint van Moorslede. Daarna volgt zijn thuisrally. We laten Nick zelf aan het woord.

Na 3 jaren als co piloot zal ik zelf het stuur in handen nemen. De eerste wedstrijd wordt de Rallysprint van Moorslede. Daar zal Pascal Clarys de nota’s verzorgen. Pascal is al jaren piloot in de gekende Opel Kadett D. Vorig jaar mocht ik in het co-zitje bij Pascal plaats nemen in de Shortrally van de Monteberg. De klik was er meteen. Veel plezier gemaakt en een goed resultaat neergezet. We zijn goeie vrienden geworden. Dus moest ik niet lang nadenken over wie ik als copiloot wou meenemen. Hij zal me trouwens goed kunnen bijstaan met al zijn ervaring.

De 2de wedstrijd wordt de Rally van de Monteberg, een beetje een thuisrally voor mij. Pascal zal daar zelf aan de start komen. Daardoor komt mijn schoonvader, Didier Feys, in het rechterzitje terecht. Een droom die hij graag eens wou beleven. En zo komen onze dromen samen uit.

De wagen waarmee we rijden, wordt een Citroën Saxo uit de garage van Mica Autosport. Hierdoor komen we terecht in de druk bezette klasse 2C. Ik hoop op een geslaagd en vooral leerrijk debuut.
Zonder mijn sponsors ging het zeker niet gelukt zijn. Bij deze wil ik ze dan ook graag bedanken.

• Electro Demolder
• Vc wood Ieper
• Timmerwerken Christof Rogolle
• Bouwwerken Yannick Ally
• Tea room Oud Vlaenderen
• Binnenhuisinrichting Lesschaeve Edwin
• Elektro Devoldere
• Schrijnwerken Jan bisschop

Verder verkoop ik ook steunkaarten aan 6 euro. Bij aankoop van een steunkaart maak je kans op een cadeaubon om naar één van 3 restaurants te gaan eten. Bij deze wil ik ook mijn familie en vrienden bedanken die deze steunkaarten helpen te verkopen.

Tot slot kan ik ook nog meedelen dat ik aan de start kom als copiloot in de Rally van Ieper samen met Pascal.

Ik hoop op een druk en geslaagd rallyseizoen 2019.