Het was vorig seizoen wat stil rond Ive. Daar de vorige wagen, ex Eric Deprez BMW e36 325i, verkocht was werd er slechts één wedstrijd gereden. In de Monteberg gingen we van start maar door een te voorzichtige start ging het niet zoals we gehoopt hadden. Vanaf de 2de boucles ging het beter en draaiden we vergelijkbare tijden met andere uit onze klasse.

Voor het seizoen 2019 pakken we uit met een nieuwe wagen. De keuze viel op een BMW E36 Delage Compact M3. Ons doel dit seizoen is vooral de wagen te ontdekken en heel wat wedstrijdkilometers te doen. Ervaring opdoen want de wagen scheelt toch wel wat met de vorige. De vorige was eerder een standaardwagen en nu eerder een koersauto met o.a. andere motor en ophanging.

Mits we nog enkele extra sponsors vinden hebben we een gevuld programma voor ogen.
10/03: RS Moorslede
13/04: TAC Rally criterium
5/05: Short Rally van de Monteberg
18/05: Sezoensrally criterium
25/08: Short Rally van Kasterlee
6-7/09: Omloop van Vlaanderen criterium
22/09: Criterium Jean-Louis Dumont
10/11: Rally van Zuid-Limburg
24/11: Rallye des Crêtes

KAMV
VAS

We hopen dat we de eerste rally van start kunnen gaan met een nieuwe livery maar door de drukke professionele activiteiten schiet er helaas niet veel tijd over om de wagen op punt te zetten en het wordt nu wel heel nipt om alles op tijd klaar te krijgen.

Het verhaal van copiloot is jammer genoeg ook nog niet rond. Er zijn enkele gesprekken lopende maar er is nog niks concreets. Voor een 3-tal wedstrijden heb ik iemand gevonden maar voor de rest nog op zoek. Liefst een vaste co of toch voor het grootste deel van de resterende wedstrijden. Mocht je je geroepen voelen mag je mij altijd contacteren.

De service zal opnieuw gedaan worden door GRT. Een hele toffe bende en een grote hulp in ons avontuur.

63ste OVV
KAMV
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X