Het was vorig seizoen wat stil rond Ive. Daar de vorige wagen, ex Eric Deprez BMW e36 325i, verkocht was werd er slechts één wedstrijd gereden. In de Monteberg gingen we van start maar door een te voorzichtige start ging het niet zoals we gehoopt hadden. Vanaf de 2de boucles ging het beter en draaiden we vergelijkbare tijden met andere uit onze klasse.

Voor het seizoen 2019 pakken we uit met een nieuwe wagen. De keuze viel op een BMW E36 Delage Compact M3. Ons doel dit seizoen is vooral de wagen te ontdekken en heel wat wedstrijdkilometers te doen. Ervaring opdoen want de wagen scheelt toch wel wat met de vorige. De vorige was eerder een standaardwagen en nu eerder een koersauto met o.a. andere motor en ophanging.

Mits we nog enkele extra sponsors vinden hebben we een gevuld programma voor ogen.
10/03: RS Moorslede
13/04: TAC Rally criterium
5/05: Short Rally van de Monteberg
18/05: Sezoensrally criterium
25/08: Short Rally van Kasterlee
6-7/09: Omloop van Vlaanderen criterium
22/09: Criterium Jean-Louis Dumont
10/11: Rally van Zuid-Limburg
24/11: Rallye des Crêtes

RallyTime animated
VAS

We hopen dat we de eerste rally van start kunnen gaan met een nieuwe livery maar door de drukke professionele activiteiten schiet er helaas niet veel tijd over om de wagen op punt te zetten en het wordt nu wel heel nipt om alles op tijd klaar te krijgen.

Het verhaal van copiloot is jammer genoeg ook nog niet rond. Er zijn enkele gesprekken lopende maar er is nog niks concreets. Voor een 3-tal wedstrijden heb ik iemand gevonden maar voor de rest nog op zoek. Liefst een vaste co of toch voor het grootste deel van de resterende wedstrijden. Mocht je je geroepen voelen mag je mij altijd contacteren.

De service zal opnieuw gedaan worden door GRT. Een hele toffe bende en een grote hulp in ons avontuur.

BRC
RT1
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
X