RM Magazine is dit jaar reeds toe aan zijn vijfde editie. Naar aanleiding van dit jubileum wordt het autosportmagazine dit jaar uitgebracht op A4 formaat. En dat is niet de enige wijziging. Zo zal het blad nu tweemaandelijks verschijnen. En de prijs… die wijzigt niet!

Originele foto’s en verslagen van de rallysport, autocross en rallycross. Ook karting, rittensport, circuit, slalom… komen regelmatig aan bod. Kruid dit nog met exclusieve interviews en je krijgt een magazine waarop elke autosportliefhebber zich zou moeten abonneren.

Wil jij het magazine thuis in de bus ontvangen? Schrijf dan 20€ over op BE15 1096 6764 0430 met vermelding van je naam + postadres. Dan ontvang je vanaf eind februari een jaar lang het vernieuwde RM Magazine.

KAMV
RT2

BRC
RT2
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
BRC
Niels Reynvoet snelste in 49ste TAC Rally
BRC
Startvolgorde TAC Rally
X