RM Magazine is dit jaar reeds toe aan zijn vijfde editie. Naar aanleiding van dit jubileum wordt het autosportmagazine dit jaar uitgebracht op A4 formaat. En dat is niet de enige wijziging. Zo zal het blad nu tweemaandelijks verschijnen. En de prijs… die wijzigt niet!

Originele foto’s en verslagen van de rallysport, autocross en rallycross. Ook karting, rittensport, circuit, slalom… komen regelmatig aan bod. Kruid dit nog met exclusieve interviews en je krijgt een magazine waarop elke autosportliefhebber zich zou moeten abonneren.

Wil jij het magazine thuis in de bus ontvangen? Schrijf dan 20€ over op BE15 1096 6764 0430 met vermelding van je naam + postadres. Dan ontvang je vanaf eind februari een jaar lang het vernieuwde RM Magazine.

Stannic_animatie
RallyTime animated

Stannic_animatie
Stannic
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X