Met de Mitsubishi Lancer EVO 7 gr A begon SRP Racing in 2018 aan een nieuw hoofdstuk. Een hoofdstuk waarin Han De Bock de vaste co werd van Stefan Van Craenenbroeck. Een hoofdstuk dat ook een vervolg kent in 2019.

De Mitsubishi Lancer EVO 7 gr A kreeg tijdens de winterstop alvast enkele upgrades en een nieuwe livery. Op het programma staan acht wedstrijden. Vier in het ASAF kampioenschap en vier in het VAS kampioenschap.

“We starten met de Rallye de Hannut,” licht Han De Bock toe. “In April volgt dan de Rallye Salamandre. De ORC Rally wordt de eerste op Vlaams grondgebied. Daarna staat de Rallye de la Haute Senne opnieuw op het programma.”

RT2
RallyTime animated

“Na de zomer hernemen we met mijn thuisrally, de Short Rally van Kasterlee. Verder staan we nog aan de start van de Aarova Rallysprint en de Rallye de Mettet. Afsluiten doen we met de Rally van Zuid-Limburg.”

Vermelden we nog dat je het team kan steunen door aanwezig te zijn op hun jaarlijkse eetfestijn in de Nieuwe Parochiezaal te Liederkerke. Iedereen welkom op zaterdag 23 maart 2019 en zondag 24 maart 2019.

VAS
KAMV
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X