Met de Mitsubishi Lancer EVO 7 gr A begon SRP Racing in 2018 aan een nieuw hoofdstuk. Een hoofdstuk waarin Han De Bock de vaste co werd van Stefan Van Craenenbroeck. Een hoofdstuk dat ook een vervolg kent in 2019.

De Mitsubishi Lancer EVO 7 gr A kreeg tijdens de winterstop alvast enkele upgrades en een nieuwe livery. Op het programma staan acht wedstrijden. Vier in het ASAF kampioenschap en vier in het VAS kampioenschap.

“We starten met de Rallye de Hannut,” licht Han De Bock toe. “In April volgt dan de Rallye Salamandre. De ORC Rally wordt de eerste op Vlaams grondgebied. Daarna staat de Rallye de la Haute Senne opnieuw op het programma.”

RallyTime animated
BRC

“Na de zomer hernemen we met mijn thuisrally, de Short Rally van Kasterlee. Verder staan we nog aan de start van de Aarova Rallysprint en de Rallye de Mettet. Afsluiten doen we met de Rally van Zuid-Limburg.”

Vermelden we nog dat je het team kan steunen door aanwezig te zijn op hun jaarlijkse eetfestijn in de Nieuwe Parochiezaal te Liederkerke. Iedereen welkom op zaterdag 23 maart 2019 en zondag 24 maart 2019.

RT2
KAMV
Rally van Wallonië - Thierry Schloesser op titeljacht in Divisie 2
BRC
JBRC - Rallye de Wallonie - Zware concurrentie voor leider Jonas Dewilde
BRC
Genummerde deelnemerslijst Rallye de Wallonie
BRC
Elke BRC Powerstage voortaan live op TV
BRC
Mooi deelnemersveld voor 41ste Rallye de Wallonie
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
X