Met de Mitsubishi Lancer EVO 7 gr A begon SRP Racing in 2018 aan een nieuw hoofdstuk. Een hoofdstuk waarin Han De Bock de vaste co werd van Stefan Van Craenenbroeck. Een hoofdstuk dat ook een vervolg kent in 2019.

De Mitsubishi Lancer EVO 7 gr A kreeg tijdens de winterstop alvast enkele upgrades en een nieuwe livery. Op het programma staan acht wedstrijden. Vier in het ASAF kampioenschap en vier in het VAS kampioenschap.

“We starten met de Rallye de Hannut,” licht Han De Bock toe. “In April volgt dan de Rallye Salamandre. De ORC Rally wordt de eerste op Vlaams grondgebied. Daarna staat de Rallye de la Haute Senne opnieuw op het programma.”

Stannic
RT1

“Na de zomer hernemen we met mijn thuisrally, de Short Rally van Kasterlee. Verder staan we nog aan de start van de Aarova Rallysprint en de Rallye de Mettet. Afsluiten doen we met de Rally van Zuid-Limburg.”

Vermelden we nog dat je het team kan steunen door aanwezig te zijn op hun jaarlijkse eetfestijn in de Nieuwe Parochiezaal te Liederkerke. Iedereen welkom op zaterdag 23 maart 2019 en zondag 24 maart 2019.

63ste OVV
BRC
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
X