TDP Racing klinkt jullie waarschijnlijk onbekend in de oren. Het is immers een nieuw opgericht team rond piloot Eddy Van de Vivere en zijn beste vriend en copiloot Mario De Pestel. Met de aangekochte Subaru WRX STi zal het team de strijd aangaan in het VAS kampioenschap en in enkele BRC rally’s.

Vorig jaar in de TAC Rally reed Mario De Pestel samen met mij zijn eerste rally,” begint Eddy zijn verhaal. “Daarna hebben we samen nog enkele wedstrijden gereden. En ik moet zeggen… Mario leert zeer snel. Daar waar we vorig jaar nog wagens huurden, hebben we er voor dit seizoen een Subaru WRX STi gekocht. Een ex-Italiaanse kampioenschapswagen.

Johan, een goeie vriend die me steeds vergezelt bij de rally’s en ook service deed bij Niels Reynvoet, zal het serviceteam leiden. Hij zal samen met twee mekaniekers uit de buurt instaan voor de service.

63ste OVV
RallyTime animated

Het is de bedoeling om het volledige VAS kampioenschap te rijden aangevuld met enkele BRC wedstrijden zoals de TAC Rally en de Omloop van Vlaanderen. Misschien nog een andere wedstijd maar dat bekijken we na de Omloop.

Dankzij Mario De Pestel heb ik dit kunnen verwezenlijken. Vandaar ook TDP Racing team, voluit Transport De Pestel Racing team. We hopen dit jaar te kunnen bevestigen met ons nieuwe team. Bij deze wil ik alvast onze hoofdsponsors Spacecase, OTM, Zenith en LBrador bedanken

De Subaru krijgt straks alvast een mooie livery die ontworpen werd door…   Eddy Van de Vivere.

BRC
63ste OVV
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
X