TDP Racing klinkt jullie waarschijnlijk onbekend in de oren. Het is immers een nieuw opgericht team rond piloot Eddy Van de Vivere en zijn beste vriend en copiloot Mario De Pestel. Met de aangekochte Subaru WRX STi zal het team de strijd aangaan in het VAS kampioenschap en in enkele BRC rally’s.

Vorig jaar in de TAC Rally reed Mario De Pestel samen met mij zijn eerste rally,” begint Eddy zijn verhaal. “Daarna hebben we samen nog enkele wedstrijden gereden. En ik moet zeggen… Mario leert zeer snel. Daar waar we vorig jaar nog wagens huurden, hebben we er voor dit seizoen een Subaru WRX STi gekocht. Een ex-Italiaanse kampioenschapswagen.

Johan, een goeie vriend die me steeds vergezelt bij de rally’s en ook service deed bij Niels Reynvoet, zal het serviceteam leiden. Hij zal samen met twee mekaniekers uit de buurt instaan voor de service.

RT1
VAS

Het is de bedoeling om het volledige VAS kampioenschap te rijden aangevuld met enkele BRC wedstrijden zoals de TAC Rally en de Omloop van Vlaanderen. Misschien nog een andere wedstijd maar dat bekijken we na de Omloop.

Dankzij Mario De Pestel heb ik dit kunnen verwezenlijken. Vandaar ook TDP Racing team, voluit Transport De Pestel Racing team. We hopen dit jaar te kunnen bevestigen met ons nieuwe team. Bij deze wil ik alvast onze hoofdsponsors Spacecase, OTM, Zenith en LBrador bedanken

De Subaru krijgt straks alvast een mooie livery die ontworpen werd door…   Eddy Van de Vivere.

VAS
RT2
Rally van Wallonië - Thierry Schloesser op titeljacht in Divisie 2
BRC
JBRC - Rallye de Wallonie - Zware concurrentie voor leider Jonas Dewilde
BRC
Genummerde deelnemerslijst Rallye de Wallonie
BRC
Elke BRC Powerstage voortaan live op TV
BRC
Mooi deelnemersveld voor 41ste Rallye de Wallonie
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
X