TDP Racing klinkt jullie waarschijnlijk onbekend in de oren. Het is immers een nieuw opgericht team rond piloot Eddy Van de Vivere en zijn beste vriend en copiloot Mario De Pestel. Met de aangekochte Subaru WRX STi zal het team de strijd aangaan in het VAS kampioenschap en in enkele BRC rally’s.

Vorig jaar in de TAC Rally reed Mario De Pestel samen met mij zijn eerste rally,” begint Eddy zijn verhaal. “Daarna hebben we samen nog enkele wedstrijden gereden. En ik moet zeggen… Mario leert zeer snel. Daar waar we vorig jaar nog wagens huurden, hebben we er voor dit seizoen een Subaru WRX STi gekocht. Een ex-Italiaanse kampioenschapswagen.

Johan, een goeie vriend die me steeds vergezelt bij de rally’s en ook service deed bij Niels Reynvoet, zal het serviceteam leiden. Hij zal samen met twee mekaniekers uit de buurt instaan voor de service.

RT2
BRC

Het is de bedoeling om het volledige VAS kampioenschap te rijden aangevuld met enkele BRC wedstrijden zoals de TAC Rally en de Omloop van Vlaanderen. Misschien nog een andere wedstijd maar dat bekijken we na de Omloop.

Dankzij Mario De Pestel heb ik dit kunnen verwezenlijken. Vandaar ook TDP Racing team, voluit Transport De Pestel Racing team. We hopen dit jaar te kunnen bevestigen met ons nieuwe team. Bij deze wil ik alvast onze hoofdsponsors Spacecase, OTM, Zenith en LBrador bedanken

De Subaru krijgt straks alvast een mooie livery die ontworpen werd door…   Eddy Van de Vivere.

RT1
VAS
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X