Snel en spectaculair. Zo kunnen we de rijstijl van Davide Perciante best omschrijven. Hij was dan ook een van de smaakmakers in het criterium kampioenschap. Ondertussen wordt er hard gewerkt aan de beamer om ook in 2019 de supporters te laten genieten.

“2018 was voor ons het eerste volledige seizoen in het criterium,” aldus Davide. “Het was een jaar waar we weer heel veel uit geleerd hebben. De resultaten waren er ook met een 4de plaats algemeen in ons Bocholt. Daarnaast draaiden we mooi in de top 10 mee en daar waren we heel tevreden over.”

“In 2019 gaan we weer het volledige criterium kampioenschap rijden, dus ook Spa waar we toch wel naar uitkijken. Momenteel zijn we nog keihard bezig aan de auto, die weer stilletjes aan verbeterd waar ons budget het toelaat. We kijken alvast enorm hard uit naar de eerste van ons seizoen, de Haspengouw rally. Hopelijk tot dan!”

RallyTime animated
RT1

RallyTime animated
BRC
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X