Snel en spectaculair. Zo kunnen we de rijstijl van Davide Perciante best omschrijven. Hij was dan ook een van de smaakmakers in het criterium kampioenschap. Ondertussen wordt er hard gewerkt aan de beamer om ook in 2019 de supporters te laten genieten.

“2018 was voor ons het eerste volledige seizoen in het criterium,” aldus Davide. “Het was een jaar waar we weer heel veel uit geleerd hebben. De resultaten waren er ook met een 4de plaats algemeen in ons Bocholt. Daarnaast draaiden we mooi in de top 10 mee en daar waren we heel tevreden over.”

“In 2019 gaan we weer het volledige criterium kampioenschap rijden, dus ook Spa waar we toch wel naar uitkijken. Momenteel zijn we nog keihard bezig aan de auto, die weer stilletjes aan verbeterd waar ons budget het toelaat. We kijken alvast enorm hard uit naar de eerste van ons seizoen, de Haspengouw rally. Hopelijk tot dan!”

RT1
63ste OVV

VAS
RT1
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
X