Snel en spectaculair. Zo kunnen we de rijstijl van Davide Perciante best omschrijven. Hij was dan ook een van de smaakmakers in het criterium kampioenschap. Ondertussen wordt er hard gewerkt aan de beamer om ook in 2019 de supporters te laten genieten.

“2018 was voor ons het eerste volledige seizoen in het criterium,” aldus Davide. “Het was een jaar waar we weer heel veel uit geleerd hebben. De resultaten waren er ook met een 4de plaats algemeen in ons Bocholt. Daarnaast draaiden we mooi in de top 10 mee en daar waren we heel tevreden over.”

“In 2019 gaan we weer het volledige criterium kampioenschap rijden, dus ook Spa waar we toch wel naar uitkijken. Momenteel zijn we nog keihard bezig aan de auto, die weer stilletjes aan verbeterd waar ons budget het toelaat. We kijken alvast enorm hard uit naar de eerste van ons seizoen, de Haspengouw rally. Hopelijk tot dan!”

VAS
BRC

KAMV
RallyTime animated
BRC
Michelin en Kronos Tyres zijn klaar voor het Kroon-Oil BRC 2024
BRC
Tom Boonen klaar voor volgend hoofdstuk in zijn rallycarrière.
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
X