Dit weekend is het Belgisch rallykampioenschap toe aan zijn voorlaatste wedstrijd. Een wedstrijd met een prachtaffiche. Er staan in de East Belgian Rally immers 17 R5’s aan de start. Enkel de Rally van Ieper deed beter dit seizoen. Wouter Muylle is dan ook zeer tevreden dat hij als laatste over het parkoers mag alvorens al dit geweld op de toeschouwers wordt losgelaten.

“Het was een geweldige ervaring om met de TeamFloral Ford Fiesta R5 in de Omloop van Vlaanderen te rijden,” aldus de zaakvoerder van Carrosserie Muylle. “Dit weekend gaan we echter opnieuw van start met de Safety EVO. Ik kijk er echt naar uit om de debatten te openen. Als 0-wagen wil ik mijn bijdrage leveren om de wedstrijd veilig te laten verlopen.”

Net zoals in alle andere wedstrijden kan Wouter Muylle opnieuw rekenen op ED Rallyteam om alles in goede banen te leiden. Daarnaast krijgt hij voor deze wedstrijd de steun van European Transport Solutions Ltd., een groothandel in Truck en Trailer onderdelen met hoofdkwartier in Oxford (UK) en een bijhuis in Roeselare.

KAMV
RT1

“We zijn een sterk groeiend bedrijf in de automotive wereld,” vertelt Managing Director David Curley. “Onze specialiteit is het verkopen van originele en eerste montage onderdelen voor zowel trucks als trailers. We hebben al een goede connectie met de thuisbasis van Wouter. In Roeselare hebben we een bijhuis. Deze buurt is voor ons “Truck and Trailer Part valley”. In een straal van 15km rond Roeselare zitten de vier belangrijkste Belgische bedrijven in ons vakgebied. Maar ook de Oostkantons zijn voor ons een interessante afzetmarkt. Enkele van onze voornaamste klanten zitten er vlakbij. Zowel in België als net over de grens in Nederland en Duitsland. Een ideale combinatie dus. We wensen het team veel succes en we zijn er zeker van dat Wouter een goede ambassadeur voor European Transport Solutions, kortweg ETS, zal zijn.”

KAMV
BRC
Rally van Wallonië - Thierry Schloesser op titeljacht in Divisie 2
BRC
JBRC - Rallye de Wallonie - Zware concurrentie voor leider Jonas Dewilde
BRC
Genummerde deelnemerslijst Rallye de Wallonie
BRC
Elke BRC Powerstage voortaan live op TV
BRC
Mooi deelnemersveld voor 41ste Rallye de Wallonie
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
X