Valt de beslissing dit weekend in de Oostkantons? Of blijft de titelstrijd spannend tot en met de laatste manche van het Belgisch kampioenschap. Wanneer Kris Princen, net als vorig seizoen, de East Belgian Rally wint dan mag hij ook meteen de titel vieren.

Momenteel leidt Vincent Verschueren in het kampioenschap. Met 2x winst en 4x een tweede plaats, sprokkelde de GoDrive piloot reeds 104 punten. Wil hij zijn punten aantal verbeteren dan moet hij winnen. Er tellen immers maar 6 wedstrijden mee in de eindstand.

Kris Princen telt met 100 punten 4 punten achterstand op Verschueren. De Limburger won dit seizoen reeds 3 wedstrijden, werd 1x tweede en 2x derde. Om extra punten te scoren moet hij dus beter doen dan een derde plaats. Maar er is meer. Wanneer Kris Princen de East Belgian Rally weet te winnen, dan is hij met vier overwinningen en 108 punten ook meteen zeker van de Belgische titel.

Stannic
BRC

Makkelijk zal het zeker en vast niet worden. Naast Verschueren starten er immers nog 15 andere R5’s waaronder ex-winnaars Cedric Cherain en Hermen Kobus.

Stannic
BRC
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X