Na het bouwen van een nieuwe wagen krijgt men vaak af te rekenen met kinderziektes. Dat was ook het geval bij Kjell Vandenberghe. Het team was dat ook tevreden met het halen van de eindstreep in de Rally van Wervik.

“Na drie wedstrijden de kinderziektes uit de wagen te halen, is het ons gelukt om de wedstrijd uit te rijden,” vertelt Kjell. “Ondanks dat we op de 3de KP in een gracht beland zijn en tweemaal lek reden finishten we 60ste algemeen. Om toch nog wat ervaring op te doen, reden we een regelmatig tempo met niet al te grote risico’s. Op deze manier noteerden we tijden rond de 35ste plaats algemeen.”

RallyTime animated
KAMV

“De volgende stap is de wagen nog wat beter af te stellen. Op deze manier gaan we proberen om opnieuw een goed resultaat te behalen in de TBR rally. Vorig jaar eindigden we daar zevende algemeen na Devleeschauwer met zijn Ford Fiesta R5.”

“Ik wil graag nog eens iedereen bedanken die ons uit de gracht heeft geholpen want we lagen er serieus diep in! Verder nog een woordje van dank aan de mensen die instonden voor de service, namelijk het Pistoletto Rallyteam, ED Rallyteam en Stefaan Priem,” besluit Kjell.

Stannic
RallyTime animated
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X