Na het bouwen van een nieuwe wagen krijgt men vaak af te rekenen met kinderziektes. Dat was ook het geval bij Kjell Vandenberghe. Het team was dat ook tevreden met het halen van de eindstreep in de Rally van Wervik.

“Na drie wedstrijden de kinderziektes uit de wagen te halen, is het ons gelukt om de wedstrijd uit te rijden,” vertelt Kjell. “Ondanks dat we op de 3de KP in een gracht beland zijn en tweemaal lek reden finishten we 60ste algemeen. Om toch nog wat ervaring op te doen, reden we een regelmatig tempo met niet al te grote risico’s. Op deze manier noteerden we tijden rond de 35ste plaats algemeen.”

“De volgende stap is de wagen nog wat beter af te stellen. Op deze manier gaan we proberen om opnieuw een goed resultaat te behalen in de TBR rally. Vorig jaar eindigden we daar zevende algemeen na Devleeschauwer met zijn Ford Fiesta R5.”

RT1
KAMV

“Ik wil graag nog eens iedereen bedanken die ons uit de gracht heeft geholpen want we lagen er serieus diep in! Verder nog een woordje van dank aan de mensen die instonden voor de service, namelijk het Pistoletto Rallyteam, ED Rallyteam en Stefaan Priem,” besluit Kjell.

RallyTime animated
BRC
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X