Morgen komt de Konvert Skoda Fabia R5 van Didier Duquesne aan de start van de Sezoensrally in Bocholt. Deze wedstrijd is een buitenbeentje op de kalender want een groot deel van het parcours is op onverharde wegen.

Voor mij is het de allereerste keer dat ik zal rijden in Bocholt, ik ben zelfs nog nooit komen kijken naar deze wedstrijd,” aldus Didier Duquesne die ondanks het gebrek aan parcourskennis toch wel uitkijkt naar de Sezoensrally. “In het verleden reed ik al in Frankrijk een onverhard rally en dat was super. We gaan komend weekend vooral de wagen beter leren kennen met het oog op Ieper.

RT1
RallyTime animated

Konvert was vragende partij om deze wedstrijd in Limburg op de kalender te zetten. Het bedrijf heeft haar roots in West-Vlaanderen, maar is ondertussen in het ganse land actief. “Toen we bekend maakten dat we met onze rallywagen naar Limburg kwamen waren de reacties heel positief. We kijken echt uit naar deze wedstrijd.” aldus de verantwoordelijke van Konvert.

Net zoals in Tielt zal Didier Duquesne worden genavigeerd door de ervaren copiloot François Geerlandt. Tien jaar geleden werd François 5de in Bocholt aan de zijde van Melissa Debackere in de Toyota Corolla WRC. “Het deelnemersveld is met 10 R5 wagens bijzonder sterk dit jaar, we zullen ons eigen tempo rijden en zien wel waar we uitkomen op zaterdagavond. Het belangrijkse is dat we zonder kleerscheuren de finish bereiken.” besluit de enthousiaste copiloot.

RT2
KAMV
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X