In 2017 kende het seizoen van Glenn Lambert ups-and-downs. In de helft van de zes wedstrijden, waar het team aan de start verscheen, werd de klasse gewonnen. In de andere wedstrijden werd de finish niet gehaald. Met een betere voorbereiding wil Glenn hier verandering in brengen, te beginnen met de Short Rally van de Monteberg.

“Vorig seizoen eindigde onze Monteberg met een sortie. Dit jaar hopen we de finish te halen,” vertelt Glenn Lambert. “Hiervoor hebben we een andere voorbereiding dan vorig jaar gehanteerd. Een betere en rustigere voorbereiding is een must in deze hobby.”

“We gaan ook zonder extra stress aan de rally kunnen beginnen. Vorig jaar had de wagen trouwens nog enkele problemen die we niet meteen konden oplossen. Dit zorgde misschien voor de nodige stress die we dan net niet nodig hadden.”

Stannic_animatie
KAMV

“Technisch hebben we goed gewerkt aan de wagen tijdens de winterstop. We hopen dan ook dat de techniek ons dit jaar wat beter gezind is en dat we enkele mooie eindresultaten in de plaats kunnen neerzetten.”

“Budgettair hebben we ook enkele nieuwe sponsors kunnen aantrekken. Waarvoor dank! Eveneens hebben de sponsors van vorig jaar ook dit jaar hun budget niet ingetrokken. Waarvoor eveneens dank! Bedankt ‘Cafetaria De Lange Max Koekelare’, ‘Assa Abloy’, ‘Advocatenkantoor Decalex Dimitri Carpentier’, ‘Boost! Personal Coaching Hooglede’, ‘t Baguetje Hooglede’ en ‘GL Projects’”

“Tot slot mijn bedanking aan het serviceteam en cateringteam die terug staan te popelen om de tenten op te slaan in het centrum van Westouter volgende week,” besluit Glenn.

Stannic
RallyTime animated
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
X