In 2017 kende het seizoen van Glenn Lambert ups-and-downs. In de helft van de zes wedstrijden, waar het team aan de start verscheen, werd de klasse gewonnen. In de andere wedstrijden werd de finish niet gehaald. Met een betere voorbereiding wil Glenn hier verandering in brengen, te beginnen met de Short Rally van de Monteberg.

“Vorig seizoen eindigde onze Monteberg met een sortie. Dit jaar hopen we de finish te halen,” vertelt Glenn Lambert. “Hiervoor hebben we een andere voorbereiding dan vorig jaar gehanteerd. Een betere en rustigere voorbereiding is een must in deze hobby.”

“We gaan ook zonder extra stress aan de rally kunnen beginnen. Vorig jaar had de wagen trouwens nog enkele problemen die we niet meteen konden oplossen. Dit zorgde misschien voor de nodige stress die we dan net niet nodig hadden.”

KAMV
RallyTime animated

“Technisch hebben we goed gewerkt aan de wagen tijdens de winterstop. We hopen dan ook dat de techniek ons dit jaar wat beter gezind is en dat we enkele mooie eindresultaten in de plaats kunnen neerzetten.”

“Budgettair hebben we ook enkele nieuwe sponsors kunnen aantrekken. Waarvoor dank! Eveneens hebben de sponsors van vorig jaar ook dit jaar hun budget niet ingetrokken. Waarvoor eveneens dank! Bedankt ‘Cafetaria De Lange Max Koekelare’, ‘Assa Abloy’, ‘Advocatenkantoor Decalex Dimitri Carpentier’, ‘Boost! Personal Coaching Hooglede’, ‘t Baguetje Hooglede’ en ‘GL Projects’”

“Tot slot mijn bedanking aan het serviceteam en cateringteam die terug staan te popelen om de tenten op te slaan in het centrum van Westouter volgende week,” besluit Glenn.

RallyTime animated
KAMV
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X