Met Manu Canal-Robles en Francis Lejeune brengt Rent Speed Racing twee Skoda Fabia WRC’s aan de start in de Rally de Wallonie. Laurent Mottet zal plaatsnemen in de Porsche 997 GT3 van Lejeune.

“Initieel hadden we al voorzien om er vorig jaar te rijden maar ik ben nogmaals een gelukkige vader geworden op enkele dagen van de 2017 editie. Met onze tijden in de Condroz zijn er die veel van ons verwachten in Namen. Maar, zelfs al hou ik van deze rally, ken ik deze niet zo goed als de Condroz. Als we ons amuseren en het gevoel goed is, moeten de tijden dat ook zijn. Ik hou van deze snelle en natuurlijke koers met prachtige passages. Sommige specials zouden ons beter moeten liggen dan de R5’s. Maar met de verschillende evoluties, is het moeilijk een voorspelling te maken,” aldus Manu.

Manu heeft reeds ervaring in de WRC, voor Francis Lejeune zal het ontdekken worden. Het is voor het eerst dat hij met een vierwiel aangedreven ex-fabriekswagen aan de start komt.

VAS
BRC

“Toen Laurent Mottet mij gecontacteerd heeft om te rijden met mijn nieuwe 997 GT3, dacht ik bij mezelf dit is de kans om mezelf een plezier te doen. We hebben het budget gezocht en gevonden. Volgens mij is een WRC makkelijker te besturen dan een R5. Ik wil vooral aan de eindmeet komen en ten volle genieten van dit prachtige avontuur, samen met Grégory Antoine, mijn copiloot welke er even hard voor werkt als ik om aan de start te staan.”

VAS
RT1
Rallyliefhebbers kunnen hun hart weer ophalen in Trois-Ponts
BRC
TAC Rally - Boeiende affiche in de maak
VAS
Verslag Short Rally van Moorslede 2024
VAS
Debackere en Degryse domineren Short Rally van Moorslede
BRC
Miclotte-T'Joen vanaf TAC Rally in het BRC
BRC
2WD Trophy voor Delvigne met Nissan Micra in Rallye des Ardennes
BRC
Jonas Dewilde leider in het Kroon-Oil BRC Divisie 2
BRC
Jos Verstappen wint de 70ste Rallye des Ardennes
BRC
Rallye des Ardennes - Verstappen neemt de leiding na de opgave van Rouard
BRC
Rallye des Ardennes - Rouard neemt de beste start
X