Met Manu Canal-Robles en Francis Lejeune brengt Rent Speed Racing twee Skoda Fabia WRC’s aan de start in de Rally de Wallonie. Laurent Mottet zal plaatsnemen in de Porsche 997 GT3 van Lejeune.

“Initieel hadden we al voorzien om er vorig jaar te rijden maar ik ben nogmaals een gelukkige vader geworden op enkele dagen van de 2017 editie. Met onze tijden in de Condroz zijn er die veel van ons verwachten in Namen. Maar, zelfs al hou ik van deze rally, ken ik deze niet zo goed als de Condroz. Als we ons amuseren en het gevoel goed is, moeten de tijden dat ook zijn. Ik hou van deze snelle en natuurlijke koers met prachtige passages. Sommige specials zouden ons beter moeten liggen dan de R5’s. Maar met de verschillende evoluties, is het moeilijk een voorspelling te maken,” aldus Manu.

Stannic
BRC

Manu heeft reeds ervaring in de WRC, voor Francis Lejeune zal het ontdekken worden. Het is voor het eerst dat hij met een vierwiel aangedreven ex-fabriekswagen aan de start komt.

“Toen Laurent Mottet mij gecontacteerd heeft om te rijden met mijn nieuwe 997 GT3, dacht ik bij mezelf dit is de kans om mezelf een plezier te doen. We hebben het budget gezocht en gevonden. Volgens mij is een WRC makkelijker te besturen dan een R5. Ik wil vooral aan de eindmeet komen en ten volle genieten van dit prachtige avontuur, samen met Grégory Antoine, mijn copiloot welke er even hard voor werkt als ik om aan de start te staan.”

BRC
Stannic_animatie
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X