Oorspronkelijk stond deze wedstrijd niet op ons programma 2018. In dit weekend staat er immers ook een wedstrijd in het VLN kampioenschap, op de Nürburgring, op het programma. In het VLN runnen wij een Cayman GT4. De piloten van de Cayman hebben echter onlangs laten weten dat ze de 2 eerste wedstrijden van het VLN niet zouden rijden wegens een te drukke beroepsagenda. Voor ons was nu ineens het weekend van 6/7 april wel vrij maar aangezien er geen rekening mee was gehouden bij het opmaken van ons programma, was er dus ook geen budget voorzien voor deze wedstrijd.

Toen er ineens 8 Porsches op de inschrijvingslijst stonden, begon het serieus te kriebelen om ook te kunnen starten. Het heeft heel wat moeite gekost om het budget rond te krijgen maar dankzij enkele sponsors die ons er ook graag bij hadden, kunnen we aan de start komen. Het blijft zeer moeilijk om hier in Limburg sponsors te vinden omdat er veel minder interesse is in de rallysport dan in West-Vlaanderen.

63ste OVV
RT1

Bert Truyens zal in Tielt de nota’s lezen aangezien Rutger samen met Arthur Kerkhove in de rally van Trois-Ponts van start gaat om kilometers te doen met de Opel Adam voor hun deelname in het Duitse kampioenschap dit seizoen.

Vrijdagnamiddag werd dan ook nog beslist dat Darrell niet met de Sierra Cosworth zou starten maar dat we de 996 GT3 ook nog terug zouden klaar stomen voor Tielt, de wagen had in Hannuit wat schade opgelopen maar dat wordt de komende dagen opgelost. Dat brengt dus meteen de teller op 10 GT3’s, een recordaantal! Met 10 brullende GT3’s aan de start gaan we zeker kunnen rekenen op voldoende media aandacht, iets wat voor mij als Porsche specialist dus ook mooi meegenomen is.

KAMV
RT2
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X