Oorspronkelijk stond deze wedstrijd niet op ons programma 2018. In dit weekend staat er immers ook een wedstrijd in het VLN kampioenschap, op de Nürburgring, op het programma. In het VLN runnen wij een Cayman GT4. De piloten van de Cayman hebben echter onlangs laten weten dat ze de 2 eerste wedstrijden van het VLN niet zouden rijden wegens een te drukke beroepsagenda. Voor ons was nu ineens het weekend van 6/7 april wel vrij maar aangezien er geen rekening mee was gehouden bij het opmaken van ons programma, was er dus ook geen budget voorzien voor deze wedstrijd.

Toen er ineens 8 Porsches op de inschrijvingslijst stonden, begon het serieus te kriebelen om ook te kunnen starten. Het heeft heel wat moeite gekost om het budget rond te krijgen maar dankzij enkele sponsors die ons er ook graag bij hadden, kunnen we aan de start komen. Het blijft zeer moeilijk om hier in Limburg sponsors te vinden omdat er veel minder interesse is in de rallysport dan in West-Vlaanderen.

Bert Truyens zal in Tielt de nota’s lezen aangezien Rutger samen met Arthur Kerkhove in de rally van Trois-Ponts van start gaat om kilometers te doen met de Opel Adam voor hun deelname in het Duitse kampioenschap dit seizoen.

BRC
RT2

Vrijdagnamiddag werd dan ook nog beslist dat Darrell niet met de Sierra Cosworth zou starten maar dat we de 996 GT3 ook nog terug zouden klaar stomen voor Tielt, de wagen had in Hannuit wat schade opgelopen maar dat wordt de komende dagen opgelost. Dat brengt dus meteen de teller op 10 GT3’s, een recordaantal! Met 10 brullende GT3’s aan de start gaan we zeker kunnen rekenen op voldoende media aandacht, iets wat voor mij als Porsche specialist dus ook mooi meegenomen is.

RT2
63ste OVV
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
X