Bij het ingaan van de tweede en laatste lus van vijf klassementsproeven werd het klassement plots helemaal overhoop gegooid. Kris Princen kreeg een minuut straftijd omdat hij een minuut te vroeg ingeklokt zou hebben, of beter een minuut te vroeg in de “zone” binnen gereden zou zijn, maar die sanctie werd uiteindelijk snel weer ingetrokken.

Hoe dan ook, door een lekke band in Blanchimont, verloor Princen 41″6 op Adrian Fernémont, waardoor de rijder uit Namen leider is geworden met 15″ voorsprong op Princen. Ghislain de Mevius, die virtueel als leider aan de rondkoers op het circuit begon, reed ook lek, wisselde het wiel op de proef en verspeelde 3’47”, waardoor hij naar de 4de plaats tuimelde. Het venijn zit duidelijk in de staart van deze Spa Rally…

BRC
VAS
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
BRC
Niels Reynvoet snelste in 49ste TAC Rally
BRC
Startvolgorde TAC Rally
X