Een nieuw seizoen, een nieuwe wagen… zo moet Kjell Vandenberghe gedacht hebben.

“We starten het seizoen 2018 met de rallysprint van Moorlede”, steekt Kjell van wal. “En dit met een compleet nieuwe wagen. We namen de kas van een E30 en plaatsten er een M3-motor van een BMW E46 is. De bedoeling is om het volledige VAS-kampioenschap te rijden en gaandeweg de wagen te leren kennen en verder op punt te zetten. Het is namelijk een groot verschil met de E36, het chassis is helemaal anders en er zit ook geen sequentiële bak in…”

Kjell start dit weekend dus in de Rallysprint van Moorslede en dit met het nummer 84 op de deuren. De co-piloot blijft Tjorven Gouwy want, zegt Kjell: “Met Tjorven behaalde ik vorig seizoen immers de beste resultaten uit m’n rallycarrière. Het vertrouwen in elkaar is er helemaal en we voelen elkaar perfect aan. Zeker weten dat we dit seizoen weer de pannen van het dak zullen rijden!”

RT2
KAMV

De service wordt gedaan door Kjell’s pa, Jan. Het was ook Jan die de wagen opbouwde. “Ik wil mijn pa hier dan ook uitdrukkelijk voor danken” aldus Kjell. “Graag had ik ook een woord van dank gericht aan mijn vrienden, het Pistoletto Junior Rallyteam, alle sympathisanten en iedereen die een handje heeft toegestoken.”

Kjell en Tjorven willen ook de sponsors danken. Zonder hen zou dit niet mogelijk zijn geweest. Pistoletto, Hairstyle Pure, Delisimmo, Verdupak, Altura, Tims CarCare, Café de Wandeling, Jowaaan, Cafe in de zwaan, Sole Mare en Brandstoffen ghesqiere: nen dikke merci!

KAMV
BRC
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X