Een nieuw seizoen, een nieuwe wagen… zo moet Kjell Vandenberghe gedacht hebben.

“We starten het seizoen 2018 met de rallysprint van Moorlede”, steekt Kjell van wal. “En dit met een compleet nieuwe wagen. We namen de kas van een E30 en plaatsten er een M3-motor van een BMW E46 is. De bedoeling is om het volledige VAS-kampioenschap te rijden en gaandeweg de wagen te leren kennen en verder op punt te zetten. Het is namelijk een groot verschil met de E36, het chassis is helemaal anders en er zit ook geen sequentiële bak in…”

Kjell start dit weekend dus in de Rallysprint van Moorslede en dit met het nummer 84 op de deuren. De co-piloot blijft Tjorven Gouwy want, zegt Kjell: “Met Tjorven behaalde ik vorig seizoen immers de beste resultaten uit m’n rallycarrière. Het vertrouwen in elkaar is er helemaal en we voelen elkaar perfect aan. Zeker weten dat we dit seizoen weer de pannen van het dak zullen rijden!”

KAMV
VAS

De service wordt gedaan door Kjell’s pa, Jan. Het was ook Jan die de wagen opbouwde. “Ik wil mijn pa hier dan ook uitdrukkelijk voor danken” aldus Kjell. “Graag had ik ook een woord van dank gericht aan mijn vrienden, het Pistoletto Junior Rallyteam, alle sympathisanten en iedereen die een handje heeft toegestoken.”

Kjell en Tjorven willen ook de sponsors danken. Zonder hen zou dit niet mogelijk zijn geweest. Pistoletto, Hairstyle Pure, Delisimmo, Verdupak, Altura, Tims CarCare, Café de Wandeling, Jowaaan, Cafe in de zwaan, Sole Mare en Brandstoffen ghesqiere: nen dikke merci!

RT1
RT2
Rallyliefhebbers kunnen hun hart weer ophalen in Trois-Ponts
BRC
TAC Rally - Boeiende affiche in de maak
VAS
Verslag Short Rally van Moorslede 2024
VAS
Debackere en Degryse domineren Short Rally van Moorslede
BRC
Miclotte-T'Joen vanaf TAC Rally in het BRC
BRC
2WD Trophy voor Delvigne met Nissan Micra in Rallye des Ardennes
BRC
Jonas Dewilde leider in het Kroon-Oil BRC Divisie 2
BRC
Jos Verstappen wint de 70ste Rallye des Ardennes
BRC
Rallye des Ardennes - Verstappen neemt de leiding na de opgave van Rouard
BRC
Rallye des Ardennes - Rouard neemt de beste start
X