Een nieuw seizoen, een nieuwe wagen… zo moet Kjell Vandenberghe gedacht hebben.

“We starten het seizoen 2018 met de rallysprint van Moorlede”, steekt Kjell van wal. “En dit met een compleet nieuwe wagen. We namen de kas van een E30 en plaatsten er een M3-motor van een BMW E46 is. De bedoeling is om het volledige VAS-kampioenschap te rijden en gaandeweg de wagen te leren kennen en verder op punt te zetten. Het is namelijk een groot verschil met de E36, het chassis is helemaal anders en er zit ook geen sequentiële bak in…”

Kjell start dit weekend dus in de Rallysprint van Moorslede en dit met het nummer 84 op de deuren. De co-piloot blijft Tjorven Gouwy want, zegt Kjell: “Met Tjorven behaalde ik vorig seizoen immers de beste resultaten uit m’n rallycarrière. Het vertrouwen in elkaar is er helemaal en we voelen elkaar perfect aan. Zeker weten dat we dit seizoen weer de pannen van het dak zullen rijden!”

BRC
RallyTime animated

De service wordt gedaan door Kjell’s pa, Jan. Het was ook Jan die de wagen opbouwde. “Ik wil mijn pa hier dan ook uitdrukkelijk voor danken” aldus Kjell. “Graag had ik ook een woord van dank gericht aan mijn vrienden, het Pistoletto Junior Rallyteam, alle sympathisanten en iedereen die een handje heeft toegestoken.”

Kjell en Tjorven willen ook de sponsors danken. Zonder hen zou dit niet mogelijk zijn geweest. Pistoletto, Hairstyle Pure, Delisimmo, Verdupak, Altura, Tims CarCare, Café de Wandeling, Jowaaan, Cafe in de zwaan, Sole Mare en Brandstoffen ghesqiere: nen dikke merci!

RallyTime animated
KAMV
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
BRC
Topaffiche voor de 48ste TAC Rally
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
X