Met drie wedstrijden op de kalender wordt het een druk rallyweekend. Een weekend waarin meer dan 420 teams aan de start verschijnen. Het wordt ook een weekend waar RallyTime.be op verschillende vlakken actief zal zijn.

Je leest het goed, 420 teams. De Spa Rally is goed voor 100 deelnemers. In de Rallye de Hannut staan er in totaal 190 teams op de startlijst. Eventuele uitvallers worden hier opgevangen door teams op de reservelijst. En in Moorslede, de eerste VAS wedstrijd, staat de teller voorlopig op meer dan 130 wagens.

Ook voor RallyTime.be wordt het een druk weekend. Een weekend dat vrijdagmiddag begint met de Spa Rally. Natuurlijk volgen we de ontknoping van deze wedstrijd ook op zaterdag.

Op zondag splitsen we ons team om alle wedstrijden te volgen. We volgen de Rallye de Hannut, tevens de eerste manche van de Clio 2 Rally Challenge. Daarnaast zijn we natuurlijk aanwezig op de Rallysprint van Moorslede, de eerste VAS wedstrijd.

BRC
RT2

En dat is nog niet alles. Aan de Rallysprint van Moorslede zullen we actief deelnemen. Onze RallyTime.be collega Janot Vangeenberghe zal immers Bert Coene navigeren in deze wedstrijd.

RallyTime animated
VAS
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X