Met drie wedstrijden op de kalender wordt het een druk rallyweekend. Een weekend waarin meer dan 420 teams aan de start verschijnen. Het wordt ook een weekend waar RallyTime.be op verschillende vlakken actief zal zijn.

Je leest het goed, 420 teams. De Spa Rally is goed voor 100 deelnemers. In de Rallye de Hannut staan er in totaal 190 teams op de startlijst. Eventuele uitvallers worden hier opgevangen door teams op de reservelijst. En in Moorslede, de eerste VAS wedstrijd, staat de teller voorlopig op meer dan 130 wagens.

Ook voor RallyTime.be wordt het een druk weekend. Een weekend dat vrijdagmiddag begint met de Spa Rally. Natuurlijk volgen we de ontknoping van deze wedstrijd ook op zaterdag.

Op zondag splitsen we ons team om alle wedstrijden te volgen. We volgen de Rallye de Hannut, tevens de eerste manche van de Clio 2 Rally Challenge. Daarnaast zijn we natuurlijk aanwezig op de Rallysprint van Moorslede, de eerste VAS wedstrijd.

RT2
RT1

En dat is nog niet alles. Aan de Rallysprint van Moorslede zullen we actief deelnemen. Onze RallyTime.be collega Janot Vangeenberghe zal immers Bert Coene navigeren in deze wedstrijd.

RT2
RallyTime animated
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
BRC
Niels Reynvoet snelste in 49ste TAC Rally
X