Met drie wedstrijden op de kalender wordt het een druk rallyweekend. Een weekend waarin meer dan 420 teams aan de start verschijnen. Het wordt ook een weekend waar RallyTime.be op verschillende vlakken actief zal zijn.

Je leest het goed, 420 teams. De Spa Rally is goed voor 100 deelnemers. In de Rallye de Hannut staan er in totaal 190 teams op de startlijst. Eventuele uitvallers worden hier opgevangen door teams op de reservelijst. En in Moorslede, de eerste VAS wedstrijd, staat de teller voorlopig op meer dan 130 wagens.

Ook voor RallyTime.be wordt het een druk weekend. Een weekend dat vrijdagmiddag begint met de Spa Rally. Natuurlijk volgen we de ontknoping van deze wedstrijd ook op zaterdag.

Op zondag splitsen we ons team om alle wedstrijden te volgen. We volgen de Rallye de Hannut, tevens de eerste manche van de Clio 2 Rally Challenge. Daarnaast zijn we natuurlijk aanwezig op de Rallysprint van Moorslede, de eerste VAS wedstrijd.

Stannic
Stannic_animatie

En dat is nog niet alles. Aan de Rallysprint van Moorslede zullen we actief deelnemen. Onze RallyTime.be collega Janot Vangeenberghe zal immers Bert Coene navigeren in deze wedstrijd.

BRC
Stannic
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X