Foto autosportmagazine PowerSlide

De kater, een kapotte cardanas in Clavier, werd door het team snel verteerd. Met volle moed werden de voorbereidingen voor de rallysprint L’Homme aangevat. Niets werd aan het toeval overgelaten maar met een klepper als Eric Cunin, die een Skoda Fabia WRC uit de ateliers van Aldero Sport in stelling bracht, wisten we dat het moeilijk ging worden.

Maar we lieten ons niet intimideren door dit machtsvertoon. Op de eerste proef, een rondkoers, gingen we vlot mee met Cunin op de rechte stukken. Maar ik maakte een fout en ging rond in dit avontuur en we verloren 18″. Toch realiseerden we een 2de tijd 7’24″40 en Cunin zette 7’04″63 neer. Maw we legden druk op zijn schouders.

Bij de service werd er jammer genoeg een probleem ontdekt, alle olie was verdwenen en hierdoor dienden we noodgedwongen op te geven om grotere schade te voorkomen. Momenteel is de wagen reeds bij Vanhoof en wordt alles in het werk gesteld zodat we In Moorslede in optimale omstandigheden van start kunnen gaan .

Stannic
63ste OVV

Tot Binnenkort

Dennis Degroote

BRC
63ste OVV
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X