Foto autosportmagazine PowerSlide

De kater, een kapotte cardanas in Clavier, werd door het team snel verteerd. Met volle moed werden de voorbereidingen voor de rallysprint L’Homme aangevat. Niets werd aan het toeval overgelaten maar met een klepper als Eric Cunin, die een Skoda Fabia WRC uit de ateliers van Aldero Sport in stelling bracht, wisten we dat het moeilijk ging worden.

Maar we lieten ons niet intimideren door dit machtsvertoon. Op de eerste proef, een rondkoers, gingen we vlot mee met Cunin op de rechte stukken. Maar ik maakte een fout en ging rond in dit avontuur en we verloren 18″. Toch realiseerden we een 2de tijd 7’24″40 en Cunin zette 7’04″63 neer. Maw we legden druk op zijn schouders.

Bij de service werd er jammer genoeg een probleem ontdekt, alle olie was verdwenen en hierdoor dienden we noodgedwongen op te geven om grotere schade te voorkomen. Momenteel is de wagen reeds bij Vanhoof en wordt alles in het werk gesteld zodat we In Moorslede in optimale omstandigheden van start kunnen gaan .

RT2
KAMV

Tot Binnenkort

Dennis Degroote

KAMV
RT2
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X