Zaterdagavond, 3 maart, voorstelling nieuwe wagen Steve Bécaert. Dit stond met stip genoteerd in de agenda van ondergetekende.

Na de hartelijke verwelkoming en het nuttigen van enkele drankjes weerklonk dan toch het prachtige geronk van de EVO X doorheen de werkplaats van A&D te Izegem. De auto was tot dan verstopt gebleven onder een rode doek.


De wagen werd aangekocht bij Van den Heuvel Motorsport. Jim Van den Heuvel reed er nog de Rallye International du Valais mee en strandde op de 15de plaats. Toen stond de wagen in Gr.N configuratie. Bij aankoop liet Steve deze omzetten in een R4-configuratie, weliswaar zonder sequentiële bak, wegens niet toegelaten in BRC.

RT1
RT2

Het programma van Steve zal hoofdzakelijk bestaan uit VAS-wedstrijden, aangevuld met enkele BRC-manches waaronder Rallye de Wallonie, Ieper en de Condroz. Steve zal zoals gewoonlijk terug genavigeerd worden door Nico Beernaert, die beweert dat dit zijn laatste seizoen wordt.

 

RT2
VAS
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
X