Dit weekend startte met de Boucles Claviéroises het seizoen voor Dennis Degroote. Het werd een start in mineur. Mechanische pech zorgde er immers voor dat hij de Lancer reeds vroeg in de wedstrijd aan de kant moest zetten. Revanche in de RS L’Homme, aldus Dennis.

“Een heel korte wedstrijd voor ons,” vertelt Dennis Degroote. “We waren klaar om ons zwaar te gaan verdedigen maar nog voor we goed en wel op dreef kwamen brak een steekas  waardoor we meteen de handdoek moesten gooien.”

“Een goed resultaat lag nochtans voor het grijpen. Damien Cole kreeg af te rekenen met een kapotte batterij en kreeg hierdoor de mooie Ford Fiesta WRC niet uit het wagenpark. Jeremy Tomballe ging zwaar van de baan en moest net als wij ook opgeven. Jean Frederiq Colignon brak op zijn beurt de turbo en viel ver terug. Met andere woorden we konden een mooie 2de plaats pakken maar de mechaniek besliste er anders over.”

63ste OVV
RT2

“Maar geen nood.  We gaan voor revanche in de komende RS L’Homme waar ik het één en ander wil rechtzetten,” besluit Dennis Degroote.

RallyTime animated
Stannic
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X