Dit weekend startte met de Boucles Claviéroises het seizoen voor Dennis Degroote. Het werd een start in mineur. Mechanische pech zorgde er immers voor dat hij de Lancer reeds vroeg in de wedstrijd aan de kant moest zetten. Revanche in de RS L’Homme, aldus Dennis.

“Een heel korte wedstrijd voor ons,” vertelt Dennis Degroote. “We waren klaar om ons zwaar te gaan verdedigen maar nog voor we goed en wel op dreef kwamen brak een steekas  waardoor we meteen de handdoek moesten gooien.”

“Een goed resultaat lag nochtans voor het grijpen. Damien Cole kreeg af te rekenen met een kapotte batterij en kreeg hierdoor de mooie Ford Fiesta WRC niet uit het wagenpark. Jeremy Tomballe ging zwaar van de baan en moest net als wij ook opgeven. Jean Frederiq Colignon brak op zijn beurt de turbo en viel ver terug. Met andere woorden we konden een mooie 2de plaats pakken maar de mechaniek besliste er anders over.”

KAMV
RT1

“Maar geen nood.  We gaan voor revanche in de komende RS L’Homme waar ik het één en ander wil rechtzetten,” besluit Dennis Degroote.

RT1
VAS
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
BRC
Niels Reynvoet snelste in 49ste TAC Rally
BRC
Startvolgorde TAC Rally
X