De sterke man achter JobFIXers, het bedrijf in uitzendwerk dat in september 2017 werd opgericht, is Philip Cracco. Met bijna 70 rally’s op de teller als rallypiloot, is de rallysport vertrouwd terrein voor de succesvolle zakenman.

“Het Belgisch rallykampioenschap is een uitstekend platform voor JobFIXers,” vertelt Philip Cracco. “Het kampioenschap is sterk bezet en de rallysport is bijzonder populair in ons land. De kijkcijfers op televisie spreken voor zich en ook op de sociale media leeft rally enorm, mede dankzij de locomotief die ons land tegenwoordig heeft op het allerhoogste niveau in de persoon van Thierry Neuville.”

“Voor een jong bedrijf zoals JobFIXers is het Belgian Rally Championship ideaal om naambekendheid te verwerven, maar het engagement gaat verder. Als uitzendbedrijf hebben we momenteel drie sectoren: “industry”, “office” en “construct”. Dit zal nog verder uitgebreid worden met een tak “garden” en “food industry”. Dat betekent dat we actief op zoek zijn naar werknemers met een technisch profiel. Precies de doelgroep die ook aangesproken wordt door rally. Vandaar dat het JobFIXers Belgian Rally Championship een perfecte match is.”

RT2
KAMV

RallyTime animated
BRC
BRC
Michelin en Kronos Tyres zijn klaar voor het Kroon-Oil BRC 2024
BRC
Tom Boonen klaar voor volgend hoofdstuk in zijn rallycarrière.
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
X